Van Besouw: eigentijds tapijten met historie

Bij de Van Besouw vloerkleden komen vakmanschap en vernieuwing op harmonieuze wijze samen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1839, is Van Besouw geëvolueerd van een eenvoudige producent van jute zakken naar een toonaangevend merk op het gebied van eigentijds tapijt. Met respect voor traditie en een constante drang naar innovatie heeft Van Besouw een unieke plek veroverd in de wereld van interieurdesign.

Een revolutie in tapijtland: het lusjestapijt

In 1967 zette Van Besouw onder leiding van de visionaire industrieel vormgever Benno Premsela een revolutie in gang. Het iconische katoenen lusjestapijt werd geboren en markeerde een keerpunt in de tapijtindustrie. Het credo ‘liever creëren dan imiteren’ heeft altijd centraal gestaan, zowel in het verleden als in het heden. De combinatie van ambachtelijk vakmanschap en unieke brei- en weeftechnieken maakt het mogelijk om esthetische meesterwerken te realiseren die elke ruimte transformeren.

Innovatie als traditie: altijd in beweging

Bij Van Besouw geloven we in voortdurende vernieuwing. Daarom verwelkomen we regelmatig nieuwe, verrassende ontwerpen in onze collectie, waarbij eerdere favorieten plaatsmaken voor frisse creaties. Elk vloerkleed draagt een element van verrassing en vernieuwing met zich mee. Ons toegewijde team van interne en externe specialisten zet zich dagelijks in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en kleurenpaletten. Het resultaat zijn adembenemende concepten die steeds weer inspireren en verwonderen.

Maatwerk voor de perfecte pasvorm

Bij Mobiel Interieur begrijpen we dat elk interieur uniek is. Daarom bieden we diverse maatwerkmogelijkheden voor Van Besouw vloerkleden en karpetten. Of je nu een specifieke kleur in gedachten hebt of een uniek design wilt creëren, onze maatwerk service staat voor je klaar. Elk Van Besouw tapijt kan worden omgevormd tot een karpet, met de keuze voor subtiele randafwerking of juist een weelderige, opvallende bandering.

Verrijk je leefruimte met Van Besouw vloerkleden

Ontdek de tijdloze schoonheid en innovatie van Van Besouw vloerkleden bij Mobiel Interieur. Elk karpet vertelt een verhaal van ambacht, creativiteit en verfijnde esthetiek. Blader door onze uitgebreide collectie en vind het perfecte vloerkleed dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Ervaar de harmonie tussen traditie en vernieuwing met Van Besouw.

Mobiel Interieur is officieel Van Besouw dealer

Bij Mobiel Interieur, gevestigd in Andijk, hebben we het voorrecht om een exclusieve samenwerking te hebben met het gerenommeerde merk Van Besouw. Als trotse dealer van dit vooraanstaande Nederlandse tapijtmerk bieden wij u toegang tot hun volledige collectie. Of uw interesse nu uitgaat naar prachtige Van Besouw vloerkleden, unieke karpetten of eigentijdse tapijt designs – bij ons vindt u een scala aan mogelijkheden om uw interieur te verrijken.

Hoewel onze website een glimp van de Van Besouw collectie toont, willen we benadrukken dat ons assortiment veel breder is. Mocht het specifieke vloerkleed of karpet waar uw voorkeur naar uitgaat niet online worden weergegeven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor uitgebreid advies over de prachtige vloerkleden van Van Besouw en onze andere hoogwaardige merken, nodigen we u van harte uit om onze showroom in Andijk te bezoeken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van het perfecte vloerkleed dat perfect aansluit op uw interieur.