Velda: vooruitstrevend en duurzaam slaapcomfort voor iedereen

Velda is een Belgisch familiebedrijf dat hoogwaardig en duurzaam slaapcomfort creëert voor iedereen. Het bedrijf wordt inmiddels geleid door de tweede en derde generatie van de Veldeman-familie en heeft een duidelijke visie op duurzaamheid en een gezonde leefomgeving voor zowel klanten als medewerkers.

Kwaliteit voor gezonde nachtrust

Velda staat bekend om haar vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten, speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren. De collecties bestaan uit bedden, matrassen en boxsprings die zorgen voor een goede nachtrust en een gezonde levensstijl. Het bedrijf investeert voortdurend in innovatieve oplossingen om een constante kwaliteit te waarborgen.

Duurzaamheid voorop

Bij Velda staat de klant centraal, en dat merk je aan de uitstekende service en garantie die geboden wordt. Het bedrijf heeft een scherp oog voor duurzaamheid in alle aspecten van haar bedden, matrassen en boxsprings. Zo maken ze een bewuste selectie van materialen en productiemethoden om de impact op het milieu te minimaliseren. Velda gelooft dat kwaliteit betaalbaar moet zijn voor iedereen en dat duurzaamheid daarbij een belangrijke rol speelt.

Maatschappelijke betrokkenheid

Velda hecht veel waarde aan haar vakmensen en investeert voortdurend in een motiverende werkomgeving met ruimte voor initiatief en zelfontplooiing, waar elk talent zich kan ontwikkelen. Respect, verantwoordelijkheid, inclusiviteit en integriteit zitten diepgeworteld in de cultuur van Velda.

Als familiebedrijf zit maatschappelijke betrokkenheid in het DNA van Velda. Het bedrijf gelooft dat duurzaam, innovatief en kwalitatief slaapcomfort voor iedereen toegankelijk moet zijn. Door dromen waar te maken, draagt Velda haar steentje bij aan een betere wereld.

Ervaar het comfort van Velda

Benieuwd naar de collectie van Velda? Bezoek de showroom van Mobiel Interieur, officieel dealer van Velda, en laat u adviseren door onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag bij het vinden van het perfecte slaapcomfort dat naadloos aansluit bij uw wensen en interieur. Ervaar het comfort van Velda en geniet van een zalige nachtrust, elke nacht opnieuw.

Mobiel Interieur - Veldeman Versus bed