Aanwinst voor uw interieur

Breng uw interieur naar een hoger niveau en maak uw huis weer extra mooi met de raamdecoratieproducten van VELUX. Design is net zo belangrijk als functionaliteit. De slanke zijgeleiding en cassette en de grote keuze uit kleuren en dessins zorgen voor een perfecte integratie met uw VELUX dakraam en uw kamer.

Slanke zijgeleiding

Dankzij de slanke profielen zijn VELUX raamdecoratieproducten elegant en discreet. Als u het product niet gebruikt, laat het product maximaal daglicht toe in uw kamer. Daarbij belemmert de zijgeleiding uw uitzicht niet. Ook het aanzicht van uw dakraam wordt er niet door beïnvloed. U heeft misschien niet eens in de gaten dat de zijgeleiding er zit. En wist u dat VELUX de zijgeleiding van binnen zwart spuiten, zodat de reflectie van aluminium voorkomen wordt? Zo zorgen ze ervoor dat bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn zo goed mogelijk verduisterd en u rustig kunt gaan slapen, zelfs als buiten de zon schijnt. U kunt dus rustig zeggen dat aan alles gedacht is.

Eenvoudige bediening

Bij alle producten die VELUX ontwikkelt, staat comfort centraal. Daarom wordt veel zorg besteed aan het openen en sluiten van onze producten. Alle handbediende VELUX raamdecoratie, zonwering, rolluiken en insectenhorren zijn voorzien van ergonomisch verantwoorde bedieningselementen, zoals de productbrede handgreep bij verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen. Meer comfort? Kies dan voor elektrische bediening (op netstroom of zonne-energie). Met de afstandsbediening opent en sluit u het product met één druk op de knop. Alle producten openen en sluiten soepel en geruisloos. Wat wilt u nog meer?

Duurzaamheid

Alle VELUX producten worden gemaakt voor een lang en probleemloos leven. Ze worden onderworpen aan de strengste testen en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo kunnen we garanderen dat uw producten, mits correct gemonteerd, soepel bediend kunnen worden, lang mee gaan en u een maximaal comfort geven in uw eigen woning. En voor een zeker gevoel krijgt u, onverminderd en naast de wettelijke rechten die u als koper al heeft, 3 jaar schriftelijke fabrieksgarantie op ieder VELUX raamdecoratieproduct.