Vermeer meubelen: uniek & op maat gemaakt

Op zoek naar unieke meubelen die perfect aansluiten bij uw wensen en stijl? Bekijk dan eens de collectie van Vermeer Meubelen. Deze eigentijdse meubelen worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en op maat gemaakt. Hierdoor kan de producent flexibel inspelen op al uw wensen. De meubelen worden geproduceerd in Nederland en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Naast kasten biedt Vermeer Meubelen ook op maat gemaakte tafels, tv-meubels en andere meubelstukken.

Tijdloze meubelen

Vermeer Meubelen worden vervaardigd uit natuurlijke materialen, zoals hout, metaal en glas. Hierdoor hebben de meubels van Vermeer een tijdloze uitstraling en passen ze in vrijwel ieder interieur. Bovendien worden de meubelen afgewerkt in de eigen spuiterij van Vermeer Meubelen, waardoor de kleur ook nog eens volledig naar wens kan worden aangepast. Kortom: met Vermeer Meubelen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Mobiel Interieur officieel dealer van Vermeer Meubelen

Mobiel Interieur is officieel dealer van Vermeer Meubelen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de volledige collectie van dit prachtige design meubelmerk. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van het perfecte meubelstuk voor uw interieur. Als officiële dealer kunnen wij u verzekeren van de hoogwaardige kwaliteit van Vermeer Meubelen en bieden wij volledige garantie op alle aankopen.

Kom langs in onze showroom in Andijk!

Wilt u de unieke collectie van Vermeer Meubelen bekijken en uitproberen? Of persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk. Hier vindt u een selectie van Vermeer buffetkasten, wandkasten, dressoirs, glaskasten, tafels en tv-meubels. Het team van Mobiel Interieur laat u graag alles zien en informeert u over de vele mogelijkheden. Onze showroom is gevestigd in Andijk en u kunt er gemakkelijk en gratis parkeren. Kom langs en ontdek de op maat gemaakte Vermeer Meubelen bij Mobiel Interieur.