Willi Schillig

Als we het hebben over hoogwaardige kwaliteit design banken en fauteuils, dan hebben we het over de Duitse meubelproduct W. Schillig. Van een fauteuil of bank van W. Schillig kunt u jarenlang genieten, dankzij de duurzame constructie. Daarnaast maken ze gebruik van de mooiste kwaliteit leder en stoffen, waardoor de zitmeubelen een luxe uitstraling hebben. Ben je nieuwsgierig naar de zitmeubelen van W. Schillig? Bekijk alvast een kleine greep uit de collectie of kom langs in onze showroom in Andijk.

De geschiedenis van W. Schillig

Eind jaren ‘40 begon Willi Schillig met het produceren van zitmeubelen, met als uitgangspunt twee soorten ‘zitten’; zitten en goed zitten. Hij gebruikte al zijn kennis en kunde om het beste zitcomfort te creëren. Daarbij was de bank zijn grootste passie en dat heeft hij overgedragen aan zijn familie. Ondertussen is het meubelmerk W. Schillig overgedragen aan de derde generatie en heeft de familie vandaag de dag nog steeds de leiding.

Zitmeubelen van W. Schillig

De zitmeubelen van W. Schillig zijn voorzien van duitse kwaliteit. Dit betekent uitstekend zitcomfort en hoogwaardige kwaliteit zitmeubelen met een prachtig design. Daarbij heeft u de keuze uit diverse modellen. Een hoekbank is ideaal voor een kleine ruimte, omdat u hiermee op efficiënte wijze extra zitplaatsen creëert. U heeft ook keuze uit bijv. een 3-zits of 4-zits bank, wat ideaal is voor een groot huishouden. Met een design fauteuil kunt u heerlijk tot uzelf komen en ontspannen na een drukke dag. Kortom: met de zitmeubel collectie van W. Schillig is er voor ieder wat wils.

De collectie van W. Schillig

Met de zitmeubelen van W. Schillig kunt u een geheel eigen stijl creëren. U heeft de keuze uit diverse leder en stoffen van mooiste kwaliteit, waardoor u uw nieuwe design bank of fauteuil een luxe uitstraling geeft. Dankzij het creatieve palet vol vormen en kleuren kunt u de zitmeubels zo personaliseren dat ze perfect in uw interieur passen. Vindt u het lastig om zelf uw bank of fauteuil te personaliseren? Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar in onze showroom. Zij kunnen op basis van uw wensen de zitmeubelen van S. Schillig perfect personaliseren voor u.

Officieel dealer van W. Schillig meubelen

Mobiel Interieur is officieel dealer van W. Schillig meubelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de complete collectie van dit duitse meubelmerk. Als officieel dealer kunnen wij de design meubelen direct bij de producent bestellen. Op onze website vindt u slechts een kleine greep uit het aanbod van de collectie van W. Schillig. In onze showroom vindt u een completer aanbod, daarom nodigen we u graag uit om langs te komen.

Bekijk W. Schillig collectie in onze showroom

Wilt u uw interieur aanvullen met de Duitse meubelen van W. Schillig? Dan nodigen wij u graag uit in de showroom van Mobiel Interieur. Naast duitse meubelen vindt u bij ons onder andere ook meubelen van Nederlandse en Italiaanse bodem. Laat u inspireren in onze showroom door alle prachtige design meubelen. Wilt u zich persoonlijk laten adviseren? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. Zij kunnen u alles vertellen over het Duitse meubelmerk, maar ook over onze andere topmerken. Zien wij u snel in Andijk?

Mobiel Interieur - W.SCHILLIG meubelen