Willi Schillig

W. Schillig – Duurzame en comfortabele design zitmeubelen

Als we het hebben over hoogwaardige kwaliteit design banken en fauteuils, dan hebben we het over het Duitse meubelproduct W. Schillig. Bij W. Schillig staan duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel. Het merk produceert zitmeubelen van hoge kwaliteit die jarenlang meegaan en zorgen voor een ultiem zitcomfort. Bent u nieuwsgierig naar de design zitmeubelen van W. Schillig? Bekijk alvast een kleine greep uit de W. Schillig collectie of kom voor een compleet aanbod langs in onze showroom in Andijk.

Geschiedenis van W. Schillig

Het merk W. Schillig is opgericht in de jaren ’40 van de vorige eeuw door Willi Schillig. Het uitgangspunt was om het beste zitcomfort te creëren, waarbij de bank zijn grootste passie was. Inmiddels is het meubelmerk overgedragen aan de derde generatie en heeft de familie vandaag de dag nog steeds de leiding.

Hoogwaardige kwaliteit zitmeubelen van Duitse afkomst

De zitmeubelen van W. Schillig zijn voorzien van Duitse kwaliteit. Dit betekent uitstekend zitcomfort en hoogwaardige kwaliteit zitmeubelen met een prachtig design. Het merk maakt gebruik van de mooiste kwaliteit leder en stoffen, waardoor de zitmeubelen een luxe uitstraling hebben. Bij W. Schillig heeft u keuze uit diverse modellen, zoals een hoekbank, 3-zits of 4-zitsbank en een design fauteuil. Hierdoor is er voor ieder wat wils.

Collectie van W. Schillig

Met de zitmeubelen van W. Schillig kunt u een geheel eigen stijl creëren. U heeft de keuze uit diverse lederen stoffen van de mooiste kwaliteit, waardoor u uw nieuwe designbank of fauteuil een luxe uitstraling geeft. Dankzij het creatieve palet vol vormen en kleuren kunt u de zitmeubels zo personaliseren dat ze perfect in uw interieur passen. Het merk maakt daarbij gebruik van bijzondere technologieën en materialen, waardoor de producten van W. Schillig uniek zijn.

Mobiel Interieur – Officiële dealer van W. Schillig

Bent u op zoek naar hoogwaardige meubelen van het gerenommeerde Duitse merk W. Schillig? Bezoek dan zeker onze showroom bij Mobiel Interieur. Naast de meubelen van W. Schillig bieden wij ook een uitgebreide collectie van topmerken uit Nederland en Italië. U kunt in onze showroom volop inspiratie opdoen en de prachtige design meubelen bekijken. Onze deskundige adviseurs staan bovendien klaar om u persoonlijk te adviseren over de meubelen van W. Schillig en onze andere topmerken. Komt u binnenkort eens langs in Andijk?

Mobiel Interieur - W.SCHILLIG meubelen