De meubelmakers van Willisau hebben hun hart en ziel liggen in tafels en stoelen; dat zie je terug in de vormgeving van dit traditionele meubelmerk Willisau Switzerland. Er worden unieke strakke designs neergezet waarin tijdloos materiaal wordt verwerkt, waarbij vaak sprake is van fijn handwerk.

Mooie design tafels

Een tafel is een onmisbaar meubel in ieder interieur. Met een prachtige eettafel van Willisau vormt u een centraal punt in huis. Een tafel is vandaag de dag veel meer dan slechts om aan te eten, ook wilt u er misschien prettig aan kunnen werken of bordspellen aan spelen. Dan is het belangrijk dat de tafel hier voldoende ruimte voor biedt. Soms is er behoefte aan een wat kleinere of hogere tafel, daarom vindt u in de collectie van Willisau Switzerland ook bijzettafels, bistrotafels en hoge tafels. Een hoge tafel is ideaal tijdens een feestje of om staand aan te werken. Kortom: met de design tafels van Willisau Switzerland heeft u diverse mogelijkheden.

Comfortabele design stoelen

Naast mooie design tafels zijn comfortabele design stoelen ook een must voor ieder interieur. Uiteraard spreekt het voor zich dat Willisau uitsluitend werkt met hoogwaardige materialen, waardoor de design stoelen een hoog comfort gehalte hebben. Nu we vaker thuis doorbrengen en ook vaker thuis werken is zitcomfort geen overbodige luxe. Langdurig zitten leidt vaak tot rugpijn, met als gevolg dat het soms chronisch wordt. Daarom vindt u bij Willisau Switzerland ook stoelen die zijn voorzien van Dondola. Dit zorgt voor een permanente microbeweging van de wervelkolom, waarmee het prestatievermogen en het welzijn wordt verhoogt. Kortom: als u op zoek bent naar comfortabele design stoelen waar u langdurig op kunt zitten, dan is Willisau een juiste keuze.

Mobiel Interieur - Willisau

Officieel dealer van Willisau Switzerland

Mobiel Interieur mag zichzelf officieel dealer van Willisau Switzerland noemen. Dit betekent dat u aan het juiste adres bent voor de complete collectie van Willisau. Als officieel dealer bestelt Mobiel Interieur direct van de producent, waardoor we alle tafels en stoelen uit de collectie voor u kunnen bestellen. Op onze website ziet u een slechts een kleine greep uit het aanbod van de complete collectie. in onze showroom vindt u een completer aanbod, daarom nodigen we u graag uit om naar de showroom van Mobiel Interieur te komen.

Bezoek de showroom en ontdek Willisau zelf

Wilt u meer zien en weten over Willisau Switzerland? Dan nodigen wij u graag uit in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van het merk Willisau. Naast dit Zwitserse meubelmerk, vindt u bij Mobiel Interieur ook meubels van onder andere Nederlandse, Duitse en Italiaanse bodem. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?