Willisau Switzerland bij Mobiel Interieur

Willisau Switzerland is een merk dat al ruim 90 jaar bekend staat om de productie van hoogwaardige design meubels, waaronder tafels en stoelen. Gelegen in het achterland van Luzern, combineert Willisau traditioneel vakmanschap met innovatie en techniek. Het meubelmerk staat bekend om zijn moderne design, fijne uittrektechniek, massieve houtsoorten en buitengewone oppervlakken, waarbij maatwerk volgens de wensen van de klant altijd centraal staat. De passie voor het ambacht en hoogwaardige materialen is voelbaar in elk product dat met hart en ziel wordt gemaakt door de meubelmakers van Willisau. Het meubelmerk heeft diverse gerenommeerde designprijzen gewonnen, wat de kracht van hun design collectie nog eens extra onderstreept.

Multifunctionele Willisau tafels

Willisau Switzerland biedt een prachtige collectie aan tafels die een centrale plek verdienen in ieder interieur. Een Willisau tafel is niet alleen geschikt om aan te eten, maar biedt ook voldoende ruimte om aan te werken of spelletjes te spelen. Of het nu gaat om een lage of hoge tafel: bij Willisau Switzerland vindt u het allemaal! Naast de klassieke eettafel, vind je in de design collectie van Willisau ook bijzettafels en bartafels. Een bartafel is perfect wanneer u iets te vieren heeft! Maar ook kun je er prima staand aan werken. Kortom de mogelijkheden van een Willisau tafel zijn eindeloos en met de vele opties vindt u er altijd een die perfect in uw interieur past.

Mobiel Interieur - Willisau

Comfortabele Willisau stoelen

Natuurlijk is uw interieur pas echt helemaal af met comfortabele en stijlvolle design stoelen. Bij Willisau Switzerland begrijpen ze dit als geen ander en werken ze uitsluitend met hoogwaardige materialen voor een optimaal comfort. Een goede zithouding is vandaag de dag nog belangrijker geworden doordat we steeds meer tijd thuis doorbrengen en ook nog is vaker vanuit huis werken. Het langdurig achter elkaar zitten kan leiden tot rugklachten, die soms zelfs chronisch kunnen worden. Om dit te voorkomen is een goede comfortabele stoel onmisbaar in uw interieur. Willisau biedt stoelen met Dondola, wat zorgt voor een constante microbeweging van de wervelkolom en dit zorgt voor een verhoogd prestatievermogen en welzijn. Kortom: als u zoek naar een comfortabele en duurzame design stoel, kom dan vooral eens kijken naar de design collectie van Willisau Switzerland bij Mobiel Interieur.

Officieel dealer van Willisau Switzerland

Mobiel Interieur is trots om zichzelf als officiële dealer van Willisau Switzerland te presenteren. Dit betekent dat u aan het juiste adres bent voor de complete collectie van Willisau. Wij bestellen direct van de producent, waardoor we alle Willisau tafels en stoelen uit de design collectie kunnen bestellen. Op onze website vindt u slechts een beperkt overzicht van het totale aanbod.  In onze showroom vindt u een completer aanbod, daarom nodigen we u graag uit om naar de showroom van Mobiel Interieur te komen.

Bezoek de showroom en ontdek Willisau zelf

Wilt u meer zien en weten over Willisau Switzerland? Dan nodigen wij u graag uit in de showroom van Mobiel Interieur in Andijk. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van het merk Willisau. Naast dit Zwitserse meubelmerk, vindt u bij Mobiel Interieur ook meubels van onder andere Nederlandse, Duitse en Italiaanse bodem. Wil je een persoonlijk interieuradvies op maat? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Zien wij u snel in Andijk?