Ontdek de voordelen van WoodUpp akoestische wandpanelen
Ontdek de perfecte oplossing voor akoestisch comfort met de WoodUpp collectie akoestische wandpanelen, nu beschikbaar bij Mobiel Interieur! Deze panelen, ideaal voor ruimtes met geluidsproblemen, stralen niet alleen een moderne en stijlvolle esthetiek uit, maar beloven ook hoogwaardige geluidsabsorptie dankzij hun doordachte ontwerp.

WoodUpp, ontstaan uit de visie van Mads tijdens zijn marketingmanagementstudie, heeft zich toegewijd aan duurzame productie en houtexpertise. Elk product dat de fabriek verlaat, weerspiegelt deze toewijding door topkwaliteit te leveren. Het bedrijf, oorspronkelijk ontstaan als een schoolproject, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf onder leiding van Mads en zijn vader.

Oorsprong van WoodUpp: Een verhaal van innovatie en kwaliteit
Het vlaggenschipproduct, het Akupanel, werd in 2018 geïntroduceerd als reactie op de groeiende vraag naar lamellenwanden in openbare ruimtes. Mads en zijn vader zagen echter de noodzaak van een gebruiksvriendelijk product voor thuisgebruik, en zo werd het Akupanel geboren. Deze akoestische panelen bieden niet alleen een moderne uitstraling, maar verbeteren ook aanzienlijk de akoestiek in elke ruimte door geluiddemping en het elimineren van nagalm.

Milieuvriendelijk design
Gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled plastic voor het akoestische vilt en MDF met een fineer oppervlak voor de lamellen, belichaamt WoodUpp’s collectie een milieubewuste benadering van design. Onderhoud is eenvoudig, met reinigingsopties variërend van een stoffer tot een stofzuiger of een goed uitgewrongen doek.

WoodUpp akoestische panelen bij Mobiel Interieur

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de diverse kleuren en afmetingen waarin de WoodUpp akoestische wandpanelen verkrijgbaar zijn. Laat je inspireren en ervaar akoestisch comfort op zijn best!