Het inrichten van een huis is een dankbare taak. De producten van XXL Designroeden vormen hierbij de kroon op het werk.

Roedenrails en roeden op maat

De producten zijn het resultaat van jaren ervaring gecombineerd met nieuwe wensen en toepassingen op interieurgebied. Hierdoor zijn de roeden, railroeden en gordijnrails van XXL Designroeden dan ook uniek in de markt. Dit wordt bevestigd door gebruik van louter hoogwaardige materialen en vakkundige fabricage. Al vele jaren is XXL Designroeden gespecialiseerd in het produceren en buigen van roedenrails en roeden. Voor elke ruimte bedenken wij de oplossing. Op vakkundige wijze buigen wij de roedenrails en roeden op maat.

Gebogen designroeden

Bij XXL Designroeden worden roeden professioneel op maat gebogen. Hierdoor is haast geen enkele ruimte een obstakel voor het plaatsen van roeden.

Een gebogen roede voor uw woonruimte

Ook voor bochten retour naar de muur of een erker met meerdere bochten bent u bij XXL Designroeden aan het juiste adres. De juiste gordijnen en roede kunnen je woonruimte maken of breken. Het is daarom ook belangrijk om je bewust bezig te houden met alle mogelijkheden, zoals de optie om een gebogen roede te nemen. Met een gebogen roede zal ieder gordijn altijd op zijn mooist hangen! Het gehele assortiment aan gordijnrails, railroeden en roeden kunnen op maat gemaakt worden. Kom langs bij Mobiel Interieur en vraag naar de mogelijkheden voor een gebogen roede in uw woonruimte.