XXL designroeden

XXL designroeden is een uniek merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van gordijnroedes en -rails. Ze leveren uitsluitend maatwerk, waardoor ze perfect passen in ieder interieur. Sinds de oprichting in 2003 heeft XXL designroeden zich gericht op vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Ze willen iedereen de mogelijkheid geven om een unieke en persoonlijke touch aan hun interieur te geven met hun op maat gemaakte gordijnroedes- en -rails.

Bij XXL designroeden geloven ze in het belang van vakmanschap en kwaliteit, daarom produceren ze alles met de grootste zorg en aandacht voor detail. Of u nu op zoek bent naar een traditionele, moderne of industriële look: XXL designroeden heeft het perfecte product voor u. Ontdek onze collectie en ervaar zelf de toegevoegde waarde van onze maatwerk gordijnroedes en -rails.

Gordijnroedes en -rails op maat

De producten zijn het resultaat van jaren ervaring gecombineerd met nieuwe wensen en toepassingen op interieurgebied. Hierdoor zijn de roeden, railroeden en gordijnrails van XXL Designroeden dan ook uniek in de markt. Dit wordt bevestigd door gebruik van louter hoogwaardige materialen en vakkundige fabricage. Al vele jaren is XXL Designroeden gespecialiseerd in het produceren en buigen van roedenrails en roeden. Voor elke ruimte bedenken wij de oplossing. Op vakkundige wijze buigen wij de roedenrails en roeden op maat.

Gebogen designroeden

Bij XXL designroeden worden roeden professioneel op maat gebogen, waardoor bijna geen enkele ruimte in huis een obstakel vormt voor het plaatsen van roeden. Of het nu gaat om een bocht retour naar de muur of een erker met meerdere bochten: bij XXL designroeden ben je aan het juiste adres.

Een geboden roede is een uitstekende optie om jouw woonruimte een unieke uitstraling te geven. De juiste gordijnen en roede kunnen jouw woonruimte maken of breken, daarom is het belangrijk om bewust bezig te zijn met alle mogelijkheden. Met een gebogen roede zal elk gordijn altijd op zijn mooist hangen. Het gehele assortiment aan gordijnrails, railroeden en roeden kan op maat worden gemaakt. Bezoek ons bij Mobiel Interieur en ontdek de mogelijkheden voor een gebogen roede in jouw woonruimte.

Mobiel Interieur is officiële dealer van XXL designroeden

Mobiel Interieur is trots om officiële dealer te zijn van XXL designroeden. Daarom kunt u bij ons terecht voor de complete collectie van deze prachtige, op maat gemaakte designroeden en rails. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het vinden van de perfecte maat, zodat het naadloos aansluit in uw interieur. Als officiële dealer kunnen wij u verzekeren van de hoogwaardige kwaliteit van deze producten en bieden wij de volledige garantie op alle aankopen.

Bezoek de showroom en ontdek XXL designroeden

Bezoek de showroom van Mobiel Interieur in Andijk en ontdek de mogelijkheden van XXL designroeden. Daarnaast vindt u op ruim 8.000 m2 een ruime collectie design meubelen op het gebied van modern wonen. In onze woonwinkel is het natuurlijk altijd mogelijk om al uw vragen aan onze interieuradviseurs te stellen. Zij helpen u graag. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek op het gebied van interieuradvies. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren voor de inrichting van uw woning!