ZTaHL Design verlichting

ZTaHL Design verlichting is van Nederlands fabricaat die zich gespecialiseerd heeft in het handmatig vervaardigen van stalen lampen. Met hun eigenzinnige design verlichting geven zij iedere ruimte in huis een bijzondere uitstraling. ZTaHL design verlichting is trots op hun vakmanschap en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen voor hun handgemaakte stalen lampen.

Ontwerpfilosofie van ZTaHL design verlichting

De ontwerpfilosofie van ZTaHL design verlichting is gericht op het creëren van stalen lampen die een statement maken in ieder interieur! Alle design verlichting van dit Nederlandse merk wordt met de hand gemaakt en is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Dit resulteert in een uniek design dat de kwaliteit en duurzaamheid van de verlichting benadrukt. ZTaHL streeft naar tijdloos design, waarbij vorm en functie in perfecte harmonie zijn. Daarom is de design verlichting van ZTaHL niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens functioneel en gemakkelijk in gebruik.

Staal: de handtekening van ZTaHL design verlichting

Staal is de handtekening van ZTaHL en zorgt voor een stoere en industriële uitstraling in hun design verlichting. Het stalen materiaal wordt op een innovatieve wijze gebruikt, zodat er opvallende en functionele verlichting kan worden gecreëerd. Een lamp van ZTaHL is een kunstwerk op zich en draagt bij aan een unieke sfeer in de woonkamer, slaapkamer of iedere andere ruimte in huis. Ieder ontwerp is uniek en ontstaan uit de inspiratie van de ontwerpers, dat vakmanschap en kwaliteit uitstraalt.

Of je nu op zoek bent naar een prachtige hanglamp, vloerlamp of tafellamp: in de collectie van ZTaHL vindt u een gevarieerd aanbod design verlichting. Hierdoor vindt u altijd een lamp die perfect past in uw interieur.

Mobiel Interieur is officiële dealer van ZTaHL

Mobiel Interieur is trots om officiële dealer te zijn van ZTaHL design verlichting. Daarom kunt u bij ons terecht voor de complete collectie van deze prachtige stalen lampen. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het vinden van de perfecte design verlichting voor in uw interieur. Als officiële dealer kunnen wij u verzekeren van de hoogwaardige kwaliteit van deze producten en bieden wij de volledige garantie op alle aankopen.

Bezoek de showroom en ontdek ZTaHL

Bezoek de showroom van Mobiel Interieur in Andijk en ontdek de unieke collectie van ZTaHL design verlichting. Daarnaast vindt u op ruim 8.000 m2 een ruime collectie design meubelen op het gebied van modern wonen. In onze woonwinkel is het natuurlijk altijd mogelijk om al uw vragen aan onze interieuradviseurs te stellen. Zij helpen u graag. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek op het gebied van interieuradvies. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren voor de inrichting van uw woning!