Artifort - F500-serie actie

 

Wie kan 'm ooit weerstaan, de iconische Artifort F500 fauteuil van Geoffrey D. Harcourt RDI? Een heerlijk comfortabele fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten.

De unieke details van de F500 serie laat elk model goed tot haar recht komen. De fauteuil is er met een hoge of lage rugleuning, en beslaat aan scala aan varianten. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen bij uiteenlopende interieurstijlen, die tevens prachtig stofferen met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen. Kies voor een onderstel met een klassieke schijfvoet, een kruisvoet óf een schommelonderstel.

 

Nu tijdelijk 15% korting

 
Artifort F500-serie nu met 15% korting

Inspirerende funfacts / wist-je-datjes:

- De iconische F500 serie is ontworpen in 1967 en is nog altijd populair.
- De F500 serie bestaat uit een serie fauteuils (hoge en lage modellen) en bijpassende poefs
- Designer Geoffrey D. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met de F500 series door zijn comfortabele vorm en opvallende stoffering.
- Het idee voor de F500 serie ontstond in de jaren '60, doordat de vriendin van de ontwerper zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding. Dat resulteerde in de F500: een stoel die alle comfort heeft van een gemakkelijke stoel, en breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithoek te voldoen.
- Artifort heeft een eigen stoffen en leerlijn ontwikkeld, die ook toepasbaar zijn op de F500 serie.
- De stoflijn heet Artifort Selecte en de nieuwe leerlijn heet Artifort Ox.
- De F500 serie startte met schelp op een klassieke draaibare schijfvoet. Vanwege de populariteit van deze fauteuil is de serie steeds verder uitgebreid. Nu is de fauteuil ook verkrijgbaar met een kruisvoet en met het schommelonderstel, en met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen in de stoffering.

 

Actievoorwaarden:
Actieperiode loopt t/m 31 december 2020.
Geldig op de gehele F500-collectie
Alleen geldigin de stoffen Artifort Selecte, Savanna, De Ploeg Panama (Plus) of in het leer Artifort (Ox).
Niet geldig op ingezonden stoffen en leer en in combinatie met andere acties.

 
Logo Artifort

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.