De lente is in de lucht!

De lente komt er aan, het is nu tijd om wat kleur door te voeren en bloemen en planten in huis te halen. Wij willen wat inspiratie met jullie delen om het lentegevoel te krijgen!


Kleur op de wand

Sinds kort levert Mobiel Interieur ook verf. We hebben een prachtige collectie van Bloom en Painting the Past. De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt de verf veel matter dan de gebruikelijke verfkwaliteiten. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Deze collectie past in ieder interieur. Het beantwoordt ook volledig aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te schilderen, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart kunt u precies zien hoe de verf opdroogt. Laat u adviseren door één van onze stylisten.

Uiteraard kunnen wij ook langskomen om een gepast kleuradvies te geven.

 
Logo Painting the Past
 
Kleur op de wand
Bloemen en planten brengen sfeer in huis
 


Bloemen en planten

Door bloemen en planten aan uw woning toe te voegen komt uw woonkamer tot leven. Het geeft sfeer en voegt veel kleur toe aan uw woning. Zet wat verschillende planten bij elkaar in pastelkleurige potten, dit is meteen een leuke eyecatcher in uw woning.

Vazen van Leonardo


Accessoires

Voeg wat kleur toe met accessoires. Bijvoorbeeld: mooie bijzettafels van Design on Stock. De bijzettafels in deze sfeer hebben een romantische uitstraling met een buitengevoel, het is fris, luchtig en natuurlijk. Leverbaar in verschillende trendy pasteltinten. Door verschillende bijzettafels bij elkaar te zetten creëer je een speels effect. Zo houdt u het ruimtelijk in de woonkamer en blijft u flexibel doordat de tafels makkelijker ergens anders te plaatsen zijn.

Bijzettafel T-Tray van Designonstock
Bijzettafel Koyo van Designonstock
 
Bijzettafels brengen sfeer in huis


Karpet

Een kleed in de woonkamer geeft ook veel sfeer. Met het karpet Vintage van Bonaparte krijgt het interieur een uniek en doorleefd karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintagelook die past in de hedendaagse woontrends. Met het juiste kleed fleurt alles op en maakt het de zithoek tot één geheel. Deze gedessineerde collectie laat zich goed combineren met verschillende woonstijlen; een perfecte basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling. Het kleed is in verschillende kleuren leverbaar. Laat de kleuren van het kleed terug komen in andere accessoires zoals kussens.
Zo versterkt u de sfeer en word er veel rust gecreëerd.

Karpet Vintage van Bonaparte


Persoonlijk stylingadvies voor in uw huis?

Samen met u gaan wij op zoek naar uw woonstijl en woonwensen.
We houden rekening met de woonruimte, uw wensen en eigen smaak.
Daarom komen wij het liefst eerst bij u thuis. Om samen met u de mogelijkheden en uitgangspunten te bespreken. Voor advies in de winkel is het handig als u een aantal foto's meeneemt zodat wij een goed idee krijgen van de ruimte.
Als u uw stijl weet gaan wij u op verrassende ideeën brengen.
Door te spelen met de stalen, stoffen, schetsen en materialen die onze adviseurs voor u aandragen.
Wij hebben goede ideeën en nemen echt de tijd voor u.|Een juiste uitstraling is belangrijk. Maar ook producteigenschappen bepalen gebruiksgemak en onderhoud bepalen uw woonplezier. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies thuis of laat u in de winkel inspireren.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.