Opgeruimd staat netjes


Opbergtips voor uw hele huis
!

Heeft u teveel spullen en te weinig opbergruimte?
met onze kastensystemen kunnen wij opbergruimte creëren of uw
spullen netjes uit het zicht opbergen. We laten een aantal mogelijkheden en tips zien.
Laat u inspireren!

Opgeruimd staat netjes, wandsysteem van Interstar


Interstar

Met een wandsysteem kunt u alle kanten op. Veel kastsystemen kunt u zelf samenstellen. Doordat de kastelementen zwevend worden opgehangen creëert u een ruimtelijk effect, maar wel met veel opbergruimte! Bij Mobiel Interieur helpen wij u met een ontwerp op maat waarin al uw wensen zijn verwerkt én wat perfect in uw woonruimte past.

 

Opgeruimd staat netjes, wandsysteem met ingebouwd soundsysteem


Spectral

De chaos die elektronica in vele kamers veroorzaakt: luidsprekers die in de weg staan, meters losse kabels, wildgroei aan afstandbedieningen. Met Spectral homecinema oplossingen scheppen wij in een klap orde in uw woonkamer. Spectral is het merk voor wandmeubels met soundsystemen zonder zichtbare speakers, subwoofers en kabels. Zij maken techniek onzichtbaar. Luidsprekers worden onzichtbaar in de meubels verwerkt, met de smartphone of tablet kunt u eenvoudig streamen naar de tv en alle afstandsbedieningen worden vervangen door 1 exemplaar, waarmee alles bediend kan worden. Dankzij het infarood link systeem blijft de apperatuur zelfs achter gesloten deuren en kleppen bedienbaar.

 

Opgeruimd staat netjes, mooie presentatie van Piure


Piure Nex Pur Regal

Met deze kastelementen is heel veel mogelijk.
De kenmerken zijn: verfijnde belijning, hoogwaardige afwerking en super stabiel maar ook gunstig geprijsd en snel leverbaar.
De kasten zijn in 14 varianten leverbaar die eindeloos kunnen worden gevrarieerd. De wand leent zich bij uitstek voor een combinatie van opbergen, boekenkast en vitrinekast voor het tonen van mooie accessoires of decoratie.

 

Opgeruimd staat netjes, opbergen en presenteren met Karat


Karat

Met deze kasten kun je vele kanten op. Het biedt veel opbergruimte maar biedt ook de mogelijkheid tot het presenteren van mooie accessoires. Door het unieke opbouwsysteem staan Karat kasten altijd zeer stabiel. De kleur wit oogt rustig en past daardoor in ieder interieur en in combinatie met een lichte muur laat het de kamer groter lijken. Wilt u toch liever een andere kleur? Met een groot scala van kleuren en materialen kunnen de meubels geheel afgestemd worden op uw persoonlijke wensen.

 

Advies bij Mobiel Interieur

Mobiel interieur is dé specialist in kasten en opbergsystemen. Bij ons vindt u een enorme collectie in diverse prijsklassen. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies thuis of laat u in de winkel inspireren. De kasten kunnen wij in 3D visualiseren in uw eigen woonruimte. Hierbij krijgt u een geode indruk hoe uw interieur thuis eruit komt te zien.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.