Kastadviesdagen - 18 en 19 oktober

Kastadviesdagen bij Mobiel Interieur
 

Mobiel Interieur presenteert vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober de nieuwste collectie kasten en wandsystemen van o.a. Interstar wandsystemen (dé specialist in hangende wanden en maatwerk kasten), Nova Mobili, Spectral, Coesel en Piure.

Wij bieden een enorme keuze in dressoirs, TV / audiokasten, opbergkasten, boekenwandsystemen en hangende wandsystemen. In hout, lak, glas en hoogglans lak.
Met een speciale 3D-presentatie laten wij de wandopstelling in uw thuissituatie zien.

Interstar

Ontwerpen die de tijd doorstaan...

Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends van nu. Daarbij denk je al snel aan natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat. Want een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam! De designs van Interstar zijn zo afgewogen en sterk dat ze altijd mooi blijven, tientallen jaren lang. De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstarprogramma sluiten al sinds jaar en dag moeiteloos aan bij nieuwe trends. Of sluiten de trends juist aan bij Interstar?

 
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober is Maryse Slotboom van Interstar aanwezig. Deze dagen krijgt u van haar gratis 3D-kastadvies of van één van de kastenspecialisten van Mobiel Interieur.

Kastenspecialisten van Mobiel Interieur in Andijk
 
Logo Interstar
 
Maryse Slotboom van Interstar

 

Aanmelding 3D-kastadvies:

Om u aan te melden vult u onderstaand formulier in.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 vrijdag 18 oktober
 zaterdag 19 oktober
 

Nova Mobili

Nova Mobili, inloopkast


Nova Mobili is een creatieve kastenfabrikant uit Italië.

Nova Mobili heeft een enorm assortiment kasten, aantrekkelijk geprijsd en op maat gemaakt.
Vrijdagmiddag 18 oktober krijgt u gratis kastadvies van Jeroen Schaap, de fabrieksspecialist van Nova Mobili.

 
Nova Mobili, Jeroen Schaap, fabrieksspecialist
Kastadviesdagen op 18 en 19 oktober 2019


Spectral

Spectral is hét merk op het gebied van TV-meubels.

Met de SPECTRAL homecinemaoplossingen scheppen zij in één klap orde in uw woonkamer: luidsprekers worden onzichtbaar in de meubels verwerkt, de iPhone krijgt een eigen dockingstation en alle afstandsbedieningen worden vervangen door één enkel exemplaar, welke op zijn beurt weer bijna alles kan bedienen. En dankzij het infrarood linksysteem blijft de randapparatuur zelfs achter gesloten meubelkleppen bedienbaar.

Spectral, maakt techniek onzichtbaar, bij Mobiel Interieur in Andijk
Begin je dag goed met Spectral

Actie Begin je dag goed bij Spectral:
Bij Mobiel Interieur nu een ontbijtset van Brabantia twv €200 cadeau.
Lees hier alles over de mooie actie.


Piure

Piure Creating living space.

De geraffineerde kasten van Piure zijn toepasbaar in iedere ruimte. Dressoirs, hangende kasten, boekenwanden, tv kasten of modulaire wandsystemen; bij Piure kasten wordt geen concessie gedaan aan kwaliteit en afwerking.
Mobiel Interieur toont een groot deel van de Piure collectie: Line, Nex, Nex Pur box, Flex Regalsystem, Puro wandsysteem.

Piure kasten bij Mobiel Interieur in Andijk

Coesel collection

Kastadviesdagen op 18 en 19 oktober 2019


Coesel Collection BV is inmiddels sinds 1987 jaar actief als Nederlandse fabrikant van kastmeubelen voor zowel woongebruik als projecten.
Coesel stamt uit een familie die meer dan 70 jaar bekendheid geniet in de interieurbranche om zijn kwaliteit en functionaliteit met nuchtere en begrijpelijke meubelen. In de afgelopen 20 jaar hebben zij zich vooral toegelegd op het strakke, duurzame en tijdloze design, waarbij de gebruikte materialen zich kunnen meten met de absolute topmerken!

Coesel produceert en ontwerpt met een eigen design-team zowel voor eigen collectie, als ook voor "private-labels".
De afgelopen jaren presenteerden zij zich op meerdere woonbeurzen om zo ook in de toekomst optimaal uw wensen te kunnen vertalen in praktische en mooie meubelen.
Kom naar Mobiel Interieur, geniet en laat u verrassen!!

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.