Kastadviesdagen - 22 en 23 september

Kastadviesdagen bij Mobiel Interieur
 

Mobiel Interieur presenteert vrijdag 22 en zaterdag 23 september de nieuwste collectie kasten en wandsystemen van de grote merken, waaronder Interstar wandsystemen, dé specialist in hangende wanden en maatwerk kasten. 

Wij bieden een enorme keuze in dressoirs, TV / audiokasten, opbergkasten, boekenwandsystemen en hangende wandsystemen. In hout, lak, glas en hoogglans lak.
Met een speciale 3D-presentatie laten wij de wandopstelling in uw thuissituatie zien.

Interstar

Ontwerpen die de tijd doorstaan...

Duurzaamheid is een van de belangrijkste woontrends van nu. Daarbij denk je al snel aan natuurlijke materialen met een pure en eerlijke uitstraling. Maar duurzaamheid is meer dan dat. Want een keuze voor kwaliteit en tijdloos design is ook een keuze voor het milieu. Een goed en sterk ontwerp laat zich immers moeiteloos in opeenvolgende trends inpassen en gaat jaren mee. En dat is pas echt duurzaam! De designs van Interstar zijn zo afgewogen en sterk dat ze altijd mooi blijven, tientallen jaren lang. De functionele en esthetische ontwerpen uit het Interstarprogramma sluiten al sinds jaar en dag moeiteloos aan bij nieuwe trends. Of sluiten de trends juist aan bij Interstar?

 
Op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september is Maryse Slotboom van Interstar aanwezig. Deze dagen krijgt u van haar gratis 3D-kastadvies of van één van de kastenspecialisten van Mobiel Interieur.

Logo Interstar
 
Kastenspecialisten van Mobiel Interieur in Andijk
 
Maryse Slotboom van Interstar

 

Aanmelding 3D-kastadvies:

Om u aan te melden vult u onderstaand formulier in.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 vrijdag 22 september
 zaterdag 23 september
 


Spectral

Spectral is hét merk op het gebied van TV-meubels.

Met de SPECTRAL homecinemaoplossingen scheppen zij in één klap orde in uw woonkamer: luidsprekers worden onzichtbaar in de meubels verwerkt, de iPhone krijgt een eigen dockingstation en alle afstandsbedieningen worden vervangen door één enkel exemplaar, welke op zijn beurt weer bijna alles kan bedienen. En dankzij het infrarood linksysteem blijft de randapparatuur zelfs achter gesloten meubelkleppen bedienbaar.

Spectral, maakt techniek onzichtbaar, bij Mobiel Interieur in Andijk


Piure

Piure Creating living space.

De geraffineerde kasten van Piure zijn toepasbaar in iedere ruimte. Dressoirs, hangende kasten, boekenwanden, tv kasten of modulaire wandsystemen; bij Piure kasten wordt geen concessie gedaan aan kwaliteit en afwerking.
Mobiel Interieur toont een groot deel van de Piure collectie: Line, Nex, Nex Pur box, Flex Regalsystem, Puro wandsysteem.

Piure kasten bij Mobiel Interieur in Andijk
Karat meubelen bij Mobiel Interieur in Andijk
 

 

Karat

Karat biedt een ruime collectie design meubels: Karat kasten, tv meubels, dressoirs, (salon)tafels en stoelen. Strak design met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mobiel Interieur heeft een grote collectie van Karat in huis.
Deze kastenlijn biedt een groot scala aan kleuren: 12 lakkleuren in mat en hoogglans, 8 eikenkleuren en amerikaans noten, Karat maakt gebruik en een mix allerlei hoogwaardige materialen.
U kunt welkom bij Mobiel Interieur voor een advies op maat. Met de losse onderelen ontwerpen we samen met u een strakke kast. Praktisch, modern en geheel uw eigen smaak!


Dividi

Dividi meubelen is een hoogwaardig geproduceerde interieurlijn bestaande uit kasten, tv meubelen, dressoirs, stoelen, tafels en salontafels.
De collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.
De Dividi modulaire meubellijn geeft de mogelijkheid om uw eigen meubel samen te stellen. Door de vele combinatiemogelijkheden is het uiterlijk van het meubel in te passen in elk interieur. Bij Mobiel Interieur in Andijk vindt u ter inspiratie diverse opstellingen (van hangend tv-meubel tot bergkast) van het Dividi.

Dividi kasten bij Mobiel Interieur in Andijk

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding