Leolux Acties

Leolux is een 80-jarig dynamisch familiebedrijf. Een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst.
Mobiel Interieur heeft als Leoluxpartner regelmatig scherpe aanbiedingen van Leolux.

Kijk hieronder voor de actuele acties van dit designmerk.

Adartne

Wie houdt van heldere lijnen, herkent in Adartne de perfecte balans. De zittingen van deze bank lijken te zweven in hun frame en de inval van daglicht wordt nauwelijks onderbroken.

Lees verder >>>
Adartne

Azzurro

Het verhaal van Azzurro leest als een roman. Ingetogen vertrouwde ontwerper Cuno Frommherz het verhaal aan het papier toe, met elegante lijnen en verfijnde details. Zo werd Azzurro een tijdloze vertelling over kwaliteitsdesign, omringd met liefde en aandacht.

Lees verder >>>
Azzurro

Bella Bora

Een echte klassieker van Leolux, gebaseerd op de Bora-serie uit het begin van de jaren tachtig. In die tijd veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten. Zo licht, elegant en comfortabel! Leolux paste het ontwerp slechts licht aan op de eisen van de tijd. Het maakt de Bora van toen weer een Bora voor nu.

Lees verder >>>
Bella Bora

Boavista

- Bescheiden schoonheid - Boavista verenigt compact design met een geweldig comfort. Onmiddellijk herkenbaar als een ontwerp van Enthoven: lichtvoetig en subtiel, binnen een vertrouwde vormentaal.

Lees verder >>>
Boavista

Bora-Bora en Bora-Bèta

Èchte klassiekers van Leolux, gebaseerd op de Bora-serie uit het begin van de jaren tachtig. In die tijd veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten. Zo licht, elegant en comfortabel! Leolux paste het ontwerp slechts licht aan op de eisen van de tijd. Het maakt de Bora van toen weer een Bora voor nu. Mobiel Interieur heeft een mooi jubileumaanbod van deze klassiekers in leder Wapiti.

Lees verder >>>
Bora-Bora en Bora-Bèta

Dolcinea

Deze compacte Leolux fauteuil is zeer comfortabel door de rug die zich vormt naar uw lichaam. De gebogen onderzijde van Dolcinea vergemakkelijkt het opstaan en voorkomt beschadigingen.

Lees verder >>>
Dolcinea

Faya Lobi

Faya Lobi heeft u zoveel te bieden! Deze serie bestaat uit een groot aantal elementen met verschillende zitdieptes, waarmee talloze combinaties mogelijk zijn. Voor grote en kleinere ruimtes. Faya Lobi is een heerlijke leefbank die door de grote bekledingsdelen al snel een prettige nonchalance aan de dag legt.

Lees verder >>>
Faya Lobi

Leolux - profiteer van Luxe

De succesvolle modellen Mayon en Mayuro verdienen een rijke positie in ieders woonkamer. Want niet alleen zitten ze natuurlijk geweldig goed, maar met een mooi, luxe leer is de Mayon en Mayuro een lust voor het oog. Mayon en Mayuro zijn in luxe leer tijdelijk scherp geprijsd.

Lees verder >>>
Leolux - profiteer van Luxe

Oscar

Een echte Leolux bank is een plek vol geborgenheid. De gastvrije Oscar is het perfecte voorbeeld. Met zachte leuningen en een vriendelijk nonchalante stoffering in leer of stof. Zonder rechte lijnen, maar met een uiterst verfijnde afwerking van de pootjes en de biezen.

Lees verder >>>
Oscar

Pallone Paradise

Haal uw eigen design-icoon vliegensvlug in huis met Pallone Paradise. Acht speciaal geselecteerde kleurcombinaties voor de Pallone gebaseerd op achte kleurrijke vogels. Alle varianten zijn bijzonder scherp geprijsd en staan binnen een week bij u thuis.

Lees verder >>>
Pallone Paradise

Papageno

Een slimme keuze! De klassieker van Leolux is er nu in een extra spannende uitvoering. Met stretchstoffen die Papageno van een vleugje retro voorzien. De rek in de stoffen Beans en Twill biedt nieuwe stoffeer-mogelijkheden, zodat deze Papageno vrijwel naadloos is. Stijlvol en eigenzinnger dan ooit

Lees verder >>>
Papageno

Scylla

Met herinneringen aan De Stijl ontwierp Gerard Vollenbrock deze Scylla. Een sober ontwerp met een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en superieure details die Scylla het predikaat "tijdloos design" bezorgen.

Lees verder >>>
Scylla

Tango

Deze bank van Jan Armgardt voor Leolux is een absolute klassieker, vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Drie decennia na zijn introductie is deze bank onverminderd populair.

Lees verder >>>
Tango

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding