Leolux Acties

Leolux is een 80-jarig dynamisch familiebedrijf. Een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst.
Mobiel Interieur heeft als Leoluxpartner regelmatig scherpe aanbiedingen van Leolux.

Kijk hieronder voor de actuele acties van dit designmerk.

Bora-Bora en Bora-Bèta

Èchte klassiekers van Leolux, gebaseerd op de Bora-serie uit het begin van de jaren tachtig. In die tijd veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten. Zo licht, elegant en comfortabel! Leolux paste het ontwerp slechts licht aan op de eisen van de tijd. Het maakt de Bora van toen weer een Bora voor nu. Mobiel Interieur heeft een mooi jubileumaanbod van deze klassiekers in leder Wapiti.

Lees verder >>>
Bora-Bora en Bora-Bèta

Dolcinea

Deze compacte Leolux fauteuil is zeer comfortabel door de rug die zich vormt naar uw lichaam. De gebogen onderzijde van Dolcinea vergemakkelijkt het opstaan en voorkomt beschadigingen.

Lees verder >>>
Dolcinea

Pallone

Haal uw eigen design-icoon vliegensvlug in huis met Pallone Paradise. Acht speciaal geselecteerde kleurcombinaties voor de Pallone gebaseerd op achte kleurrijke vogels. Alle varianten zijn bijzonder scherp geprijsd en staan binnen een week bij u thuis.

Lees verder >>>
Pallone

Papageno

Een slimme keuze! De klassieker van Leolux is er nu in een extra spannende uitvoering. Met stretchstoffen die Papageno van een vleugje retro voorzien. De rek in de stoffen Beans en Twill biedt nieuwe stoffeer-mogelijkheden, zodat deze Papageno vrijwel naadloos is. Stijlvol en eigenzinnger dan ooit

Lees verder >>>
Papageno

Leolux - Scylla

Met herinneringen aan De Stijl ontwierp Gerard Vollenbrock deze Scylla. Een sober ontwerp met een schitterend buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt en superieure details die Scylla het predikaat "tijdloos design" bezorgen.

Lees verder >>>
Leolux - Scylla

Volare

De draadfauteuil Volare stamt uit het begin van de vorige eeuw. Jan Armgardt creëerde met Volare een meer eigentijdse variant. Intussen bestaat Volare 20 jaar, daarom bij Mobiel Interieur deze fauteuil voor een zeer aantrekkelijke jubileumprijs.

Lees verder >>>
Volare

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.