Leolux - vier het najaar

Leolux, Mayon en Mayuro zeer aantrekkelijk geprijsd.

 

Mayon, geraffineerd tot in de puntjes!

Hij heeft een vertrouwd uiterlijk, maar een verrassend actief comfort en verfijnde details: Mayon van Leolux heeft organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking, de vriendelijke "kuiltjes" op de armen en de rug. Subtiel tot in de puntjes.

Mayuro, zachte elegantie

De vormen van de Mayon-bank zijn het uitgangspunt, maar Mayuro is compacter in zijn afmetingen. De mee-verende armen en rug zorgen voor een absoluut topcomfort. De mooie stoffeeraccenten, de losse stoffering en de speciaal ontworpen voetjes maken van Mayuro een verrijking voor elk eigentijds interieur.


Vier het najaar met Leolux!
Een periode waarin we ons interieur weer helemaal weten te waarderen. En daarom geeft Mobiel Interieur de komende maanden aanzienlijke korting op twee van de populairste modellen (Mayon en Mayuro) van Leolux, in de meest gekozen leersoort: het prachtige leer Senso

Prijsvoorbeeld.
2,5 zitsbank Mayon in leder Senso
van €3650 voor €2995
Fauteuil Mayuro in leder Senso
van €1950 voor €1595

Actie geldig t/m 28 februari 2019

 
Leolux, Mayon en Mayuro zeer aantrekkelijk geprijsd.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.