Montis - actie Chaplin en Geraldine


De stoffering van eetkamerstoel Chaplin van Montis bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde 'jas' en wordt door ritsen gesloten. De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing voor een werkruimte.

Nu bij Mobiel Interieur extra aantrekkelijk geprijsd in één van de mooiste en beste leersoorten van Montis: Habanna in de kleuren zwart en kastanje: van €1049 nu voor €795

 
Montis actie Chaplin
 
 
 
 
Lijn
Montis actie Geraldine


Eetkamerstoel Geraldine van Montis is de eerste dochter van de Chaplin familie. Met haar lage rug geeft ze deze klassieker een eigentijds karakter. Compact. Chic. Comfortabel.
Zoals je van een echte Chaplin mag verwachten.

Nu bij Mobiel Interieur extra aantrekkelijk geprijsd in één van de mooiste en beste leersoorten van Montis: Habanna in de kleuren zwart en kastanje: van € 943 nu voor € 695

 

Leder Habanna is een prachtig dik semi-aniline leer met een natuurlijk nerfbeeld en wat grover dan de dunnere leertypes. Habanna leer is zacht en soep en gemakkelijk te onderhouden.

Actievoorwaarden:
Alleen geldig in Habanna leer in de kleuren zwart en kastanje.
Onderstel: zwart met doppen of wielen.
Rits is zwart.
Actie geldig t/m 30 september 2019.

 

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.