Relaxfauteuil Enkhuizen van Scick

Relaxfauteuil Enkhuizen van Scick

 

Relaxfauteuil Enkhuizen wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. "hart-balans" functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. 

Relaxfauteuil Enkhuizen van Scick is nu extra aantrekkelijk gemaakt:

In leer Moreno van € 2688 voor € 2199
In leer Semira / Vintage / Afrika van € 2688 voor € 2250


Actievoorwaarden:
- Alleen geldig voor de leerkwaliteiten Semira, Afrika, Vintage en Moreno.
- Actieprijs is met een standaard voet, andere voeten leverbaar met een meerprijs.
- Zonder meerprijs leverbaar in extra small, small, medium, large, extra large en extra extra large.
- Geldig t/m 31 december 2020.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *

  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.