Willisau - bespaar 20% op alle tafels

Willisau - 20% korting op alle tafels


Willisau is een passionele meubelmaker. Hun hart en ziel liggen in de tafels en stoelen. Hun vormgeving getuigt van de perfectie van het traditionele meubelmerk Willisau Switzerland.
Zorgvuldig wordt tijdloos mooi materiaal verwerkt, vaak in fijn handwerk, tot strakke designs. In een compromisloze kwaliteit maken zij unieke stukken. De meubelen van Willisau maken van uw thuis een vertrouwde plek – ze creëren momenten die u niet meer wilt missen.

- Meubelen uit Willisau komen ver -
Met trots verlaten de meubelen uit Willisau hun bakermat, de innovatieve Zwitserse fabriek, en vertrekken ze naar hun nieuwe thuis. Vaak ligt dat ook ver weg, in Châlus, Heemskerk, Andijk en Kassel bijvoorbeeld.

 

Bespaar nu 20% op alle Willisau tafels in massief hout en keramiek.

 

Willisau - 20% korting op alle tafels


De aanbieding is geldig op alle tafels (exclusief salontafels), respectievelijk de componenten (tafelbladen en verlengbladen) in massief hout, te weten Amerikaans noten, eiken en 3 mm keramiek, alsook alle poten met uitzondering van verlengbladen in andere materialen, zoals HPL, glas, lak etc.

Actie is geldig t/m 31 augustus 2020.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.