15% korting op fauteuil Earl

Geplaatst op: 10 mei 2023
Mobiel Interieur - Jess Design Earl actie korting

Als je op zoek bent naar een fauteuil die je keer op keer comfortabel laat ontspannen, dan is Earl van Jess Design een uitstekende keuze. Dit ontwerp is een van de eerste creaties van Jess Design en is inmiddels uitgegroeid tot het kopstuk van een grote familie van comfortabele zitmeubelen.

De Earl fauteuil is gemakkelijk te herkennen aan zijn pillowvorm en strakke lijnen. Maar waar deze fauteuil echt in uitblinkt is zijn comfort. Dankzij de perfecte radius en zachte vulling van de kussens, biedt de Earl fauteuil een heerlijk comfortabele zitervaring.

Niet alleen is de Earl fauteuil van Jess Design ontzettend comfortabel, het is ook nog eens een meubelstuk dat zich naadloos laat integreren in verschillende interieurstijlen. De luxe bekleding van de Earl fauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een variant kunt vinden die perfect bij jouw stijl en smaak past.

Wil jij de Earl fauteuil graag in jouw interieur opnemen? Dan hebben we goed nieuws! Op dit moment bieden we deze exclusieve Jess Design fauteuil aan met een tijdelijke korting van 15%. Kom dus snel naar onze winkel om de Earl fauteuil te bewonderen en te profiteren van deze unieke aanbieding. Ontspan in stijl met de Earl fauteuil van Jess Design!

Geldig tot en met 31 mei 2023.

Ontdek tijdloos design: Profiteer van 10% korting op Dutch Originals’ bijzettafels
22 mei 2023
Prato (uitschuif)eetkamertafel met 15% korting
9 mei 2023