Haal nu jouw 6511 bank in huis met 15% korting

Geplaatst op: 14 maart 2024
Mobiel Interieur - Gelderland 6511 bank actie

In het jaar 2002 ontsproot een tijdloos meubelstuk uit de creatieve geest van Jan des Bouvrie: de 6511 bank. Dit ontwerp, dat deel uitmaakt van de Gelderland-collectie, heeft zichzelf bewezen als een ware klassieker. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken van deze bank:

Met zijn strakke lijnen en stijlvolle vormgeving past de 6511 bank in elk type interieur. Of je nu een modern appartement hebt of een klassiek herenhuis, deze bank voelt zich overal thuis. De heldere belijning komt het beste tot zijn recht wanneer de bank gestoffeerd is met een rekbare stof. Onze experts staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de perfecte bekleding voor jouw persoonlijke stijl.

De veelzijdigheid van de 6511 bank is een van zijn grootste troeven. Je kunt kiezen uit verschillende configuraties, waaronder:

  • Rechte bank: Ideaal voor compacte woonruimtes.
  • Hoekbank: Creëer een gezellige zithoek met deze variant.
  • Fauteuil: Voeg een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Wat deze bank nog specialer maakt, is het feit dat alle meubels uit de Gelderland-collectie volledig van Nederlandse bodem komen. In de eigen fabriek in Culemborg worden ze met de hand vervaardigd. Gelderland is zo overtuigd van de kwaliteit dat ze 20 jaar garantie op de beukenhouten romp bieden, evenals 7 jaar garantie op bekledingsstoffen, leer en schuim.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een speciale aanbieding voor jou: tot 20 mei 2024 ontvang je 15% korting bij de aankoop van een 6511 bank of fauteuil. Mis deze kans niet om een stuk tijdloze elegantie aan je interieur toe te voegen!

Tijdelijk 10% korting op ALLE fauteuils van Harcourt
28 maart 2024
Nieuwe modellen
6 maart 2024