Actie Pode fauteuils Spot en Sparkle

Geplaatst op: 30 november 2023
Mobiel Interieur - Pode Spot Sparkle actie 2024

De klassieke modellen Spot en Sparkle fauteuils van Pode zijn tijdens de actieperiode extra scherp geprijsd in de stoffen Steelcut Trio, Steelcut Quartet en/of Fusion leer! Deze heerlijke draaifauteuils zijn modern, maar hebben toch ook een krachtige retro-uitstraling. De vorm van de kuip nodigt je uit om je er lekker in te nestelen en een gezellig avondje bij te kletsen.

Tijdens deze actieperiode worden de Spot en Sparkle fauteuils extra aantrekkelijk in de stoffen Steelcut Trio, Steelcut Quartet en het unieke Fusion leer.

Fusion Leer: eigenzinnig karakter
Fusion leer onderscheidt zich door zijn eigenzinnige karakter, dat wordt bepaald door de dikte van het leer. Hiermee geef je jouw Pode meubel een bijzondere uitstraling, geschikt voor normaal tot intensief gebruik.

Steelcut Trio: strak design, duurzaamheid ten top
De stof Steelcut Trio staat bekend om de enorme slijtvastheid, waardoor het geliefd is in zowel projectinterieurs als thuisomgevingen. Het strakke design met driedimensionaal oppervlak voegt een extra dimensie toe aan je interieur.

Steelcut Quartet: geïnspireerd door arte cinetica e programmata kunstwerken
Steelcut Quartet lijkt op het eerste gezicht neutraal, maar de ingewikkelde structuur en complementaire nuances onthullen een intrigerend spel van kleuren. Het is een meubelstof die een baanbrekende gemêleerde look biedt, een nieuwe expressie van de veelgeprezen ontwerpen Steelcut en Steelcut Trio. 

Geldig tot en met 31 mei 2024

Bank Felizia in leer Senso tijdelijk zeer scherp geprijsd
30 november 2023
Jubileumactie: Vier 10 jaar bank Armslag van Harvink
21 november 2023