Arris: Modern comfort met een aantrekkelijke promotieprijs

Geplaatst op: 17 augustus 2023
Mobiel Interieur - Artifort Arris actie nieuws

We stellen graag onze nieuwe bankenprogramma Arrisvan het merk Artifort aan je voor. Arris belichaamt moderniteit, comfort en elegantie, allemaal verenigd in één prachtig ontwerp. Met zijn eigentijdse uitstraling, zachte lijnen en sublieme zitcomfort nodigt Arris u uit om te ontspannen en te genieten van uw leefruimte als nooit tevoren. Arris rust op prachtig gegoten aluminium poten, waardoor het een licht en luchtig gevoel krijgt. De ruime keuze aan sofa opties maakt dat Arris perfect aansluit bij verschillende woonstijlen en -formaten, of u nu een royaal interieur heeft of een compact appartement. De subtiel verwerkte stoffeerdetails verwijzen naar architecturale vormen die als inspiratie dienden voor dit ontwerp, waardoor Arris een tijdloze schoonheid uitstraalt.

U heeft de vrijheid om Arris te bekleden met een breed scala aan stoffen en leder, waardoor u een unieke sfeer in uw huis kunt creëren. Bij het aanschaffen van bank Arris bieden we u extra voordeel op een selectie van hoogwaardige kwaliteitsstoffen in een scala aan prachtige kleuren. Deze promotie is geldig tot en met 31 mei 2024, waardoor u ruim de tijd heeft om van dit aanbod te profiteren.

De actie is van toepassing op de volgende bekledingsselectie:

  • ARTIFORT OX
  • DE PLOEG MONZA
  • DE PLOEG MONZA MELANGE
  • GUDBRANSDALENS AMDAL
  • KVADRAT HALLINGDAL
  • KVADRAT ARDA
  • ROHI CREDO

We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en de schoonheid van Arris zelf te ervaren. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte bekleding die past bij uw stijl en behoeften. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze promotie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we uw interieurwensen tot leven brengen met de prachtige Arris.

Wijziging openingstijden: Geen koopavond per 2024
27 oktober 2023
Ontdek de nieuwste actie van Sunway
29 juni 2023