Exclusief voordeel op de Artifort Mare bank

Geplaatst op: 1 oktober 2023
Mobiel Interieur - Artifort Mare Kvadrat actie

Bij Artifort geloven ze in tijdloze elegantie en ultiem comfort. En dat is precies wat de Mare bankcollectie te bieden heeft. Ontworpen door de getalenteerde René Holten, is Mare een verfijnde mix van strakke lijnen en subtiele details die een tijdloze uitstraling creëren. Wat de Mare collectie echt onderscheidt, is de inkeping in het midden van de zitting en de slanke sledevoet die van achteren naar voren doorloopt. Deze eigenschappen geven de bank een ruimtelijk en elegant uiterlijk, waardoor hij perfect past in open ruimtes.

De Mare collectie heeft voor elk wat wils, met veelzijdige elementen die aan verschillende behoeften voldoen; van een compacte rechte bank (2-zits, 2.2.-zits, 2.5-zits en 3-zits) tot een ruime loungeopstelling. Ongeacht het formaat is het onderliggende doel van elke Mare bank altijd hetzelfde: het bieden van het hoogste comfort.

Mare met Kvadrat Hallingdal 65: Een unieke kans

Als je kiest voor de prachtige wollen kwaliteitsstof Kvadrat Hallingdal 65 voor je Mare bank, profiteer je van een exclusieve aanbieding. Hallingdal 65 is uitgegroeid tot het archetype van wollen textiel. Het is duurzaam en flexibel dankzij de combinatie van wol en viscose. De wol biedt duurzaamheid en veerkracht, terwijl de viscose de stof een prachtige glans en diepte geeft. Het materiaal wordt geverfd voordat het wordt gesponnen, waardoor de stof een rijke textuur heeft.

Artifort en Kvadrat slaan de handen ineen om je deze bijzondere kans te bieden. De Mare bank is tijdelijk scherp geprijsd wanneer je kiest voor de prachtige Hallingdal 65 stof van Kvadrat. Dit betekent dat de hele Mare-familie, inclusief het vaste rugkussen en het losse rugkussen, tijdelijk beschikbaar is in prijscategorie BB (in plaats van CC). Geldig tot en met 10 januari 2024.

Ontdek de perfecte Mare bank voor jou

Ben je benieuwd hoe de Mare bank het beste bij jouw huis past? Kom langs in onze winkel in Andijk, waar ons deskundige team je graag helpt bij het maken van de juiste keuze. Of vraag een interieuradvies aan om ervoor te zorgen dat deze iconische bank perfect in jouw ruimte past.

Vier 50 jaar ambacht met 15% korting op de Pake Sytse tafel!
3 oktober 2023
Geef Charly en Chaplin een tweede jeugd met de herstoffeer promotie
1 september 2023