Bank Felizia in leer Senso tijdelijk zeer scherp geprijsd

Geplaatst op: 30 november 2023
Mobiel Interieur - Leolux Felizia actie

Deze maand trakteert het Dutch Design merk Leolux op een reeks verleidelijke acties. Bank Felizia in leer Senso, is nu tijdelijk zeer scherp geprijsd. De populaire bank met design door Axel Enthoven, kost bijvoorbeeld tijdelijk geen € 5095,- maar € 4345,- (2,5 zitsbank met lage rug).

In de Felizia bank brengt Leolux haar uitgebreide kennis op het gebied van vormgeving en ergonomie samen. Het vakmanschap van Axel Enthoven komt tot uiting in de zachte rondingen en wordt gevoeld in de stevige zittingen en kussens op de armen. Het resultaat is een uniek meubelstuk met een toegankelijk design en een actief comfort dat elke levensstijl omarmt.

Leer Senso, het hoogwaardige leermateriaal waarin de Felizia bank is gehuld, staat bekend om zijn duurzaamheid en esthetische pracht. Speciaal geschikt voor intensief gebruik, biedt de hoogwaardige finish een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals licht, vuil en stof. De huiddikte en robuuste structuur van Senso voegen een bijzonder cachet toe aan het meubel, wat de liefhebber van zware lederkwaliteiten zeker zal aanspreken.

 

Mobiel Interieur - Leolux Leer Senso actie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actie loopt tot en met 31 mei 2024

Scherpe prijzen op bank Melloo in stof Fresco
1 januari 2024
Actie Pode fauteuils Spot en Sparkle
30 november 2023