Bellice: tijdelijk voor de laagste stofprijs

Geplaatst op: 28 juni 2024

Bij Leolux geloven ze dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke stijl en comfort. Met het veelzijdige Bellice-programma, ontworpen door Norbert en Silja Beck van Beck Design, kun je jouw woonwensen werkelijkheid laten worden. Of je nu droomt van een elegante fauteuil, een comfortabele divan, of een ruime hoekbank, Bellice biedt eindeloze mogelijkheden voor opstellingen, styling en comfort.

Kies de perfecte arm en onderstel

De arm van je bank speelt een cruciale rol in de uitstraling van je meubelstuk. Bij Bellice kun je kiezen uit vijf verschillende typen armen: smal-laag, smal-hoog, smal-verstelbaar, breed-hoog en breed-laag. Daarnaast kun je het onderstel van je bank aanpassen met opties zoals het slede-onderstel Anillo of een traditioneel pootonderstel. En natuurlijk is de kleurkeuze helemaal aan jou.

Speciale aanbieding in de tweede helft van 2024

De tweede helft van 2024 staat in het teken van Bellice. Tot en met 31 december bieden we Bellice in alle Leolux-collectiestoffen aan voor de laagste stofprijs (prijsklasse 1). Dit maakt Bellice tijdelijk nog aantrekkelijker en biedt je de kans om jouw droombank te realiseren tegen een voordelige prijs.

Ben je geïnteresseerd in deze actie en wil je meer informatie? Je bent van harte welkom in onze showroom in Andijk, waar we je graag adviseren. Je kunt ons ook bellen of mailen voor meer details.

Nieuwe modellen
5 juli 2024
Een tijdloos design in een tijdelijke actie!
13 juni 2024