Binnenhuisadviseurs

Geplaatst op: 16 november 2021
Mobiel Interieur - Binnenhuisadviseurs

Boek een bezoek bij je thuis

Een fijn thuis – het is belangrijker dan ooit. Je kunt voor een nieuw interieur terecht bij Mobiel Interieur. Ook – en juist – nu. Bel 0228-591537 of mail ons voor vragen over je interieur of geplande afspraak. We geven je gericht advies, telefonisch of aan huis. Weet je al voor welke vloer-, wand of raamdecoratie je gaat, dan nemen we meteen enkele stalen mee.

Wij komen soms net even met dat idee

We zijn dagelijks bezig met alles in en rondom het interieur. We volgen trends, leren onze producten van voor en achter uit ons hoofd en we zijn continu bezig met het zoeken van en zoeken naar nieuwe, unieke combinaties en samenstellingen. We vinden die kennis belangrijk, we moeten jou immers altijd kunnen voorzien van het meest passende advies! We willen jou graag verrassen in ons advies. Jij komt voor hulp bij ons, dus wij zorgen voor een oplossing waar jij nog niet aan hebt gedacht!

Mobiel Interieur - Energie bespaarweken home

Mobiel Interieur heeft elke maand bijzondere primeurs en aanbiedingen voor u

Natuurlijk wilt u naast een goed advies en de beste service en garanties, ook de nieuwste collecties én een mooie aanbieding! Bij ons krijgt u het allemaal, elke dag!
Elke maand hebben wij dan ook speciale primeurs en acties van onze A-merken verdeeld over onze complete collectie.

Bekijk hier de actuele acties >

 

Aanvraag interieuradvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u advies ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Harm en Gerrit-Jan 40 jaar in dienst!
16 februari 2022