Tijdloos comfort van Bora Bora en Bora Bèta: Nu met jubileumprijzen!

Geplaatst op: 26 juli 2023
Mobiel Interieur - Leolux Bora Bora en Bora Beta voordeelactie nw

Bijna 40 jaar geleden betrad de iconische bankenserie Bora Bora het toneel, ontworpen door Axel Enthoven. Sindsdien heeft dit revolutionaire ontwerp van Leolux een groeiende schare fans aangetrokken, en het is geen verrassing waarom. De Bora Bora bank combineert tijdloze elegantie met ongeëvenaard comfort, waardoor het een icoon in de Leolux-collectie is geworden.

Leolux, bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle meubels, heeft nu een bijzondere actie gelanceerd om het 40-jarig jubileum van Bora Bora te vieren. De Bora Bora en Bora Bèta banken, inclusief alle varianten zoals de nieuwe 2×90 cm en 3×70 cm, zijn nu verkrijgbaar in leer Senso met jubileumprijzen die tot wel 25% lager zijn dan de normale prijzen! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.

Een nieuw hoofdstuk in comfort: Bora Bèta

Binnen het iconische ontwerp van Bora Bora heeft Leolux, samen met ontwerper Axel Enthoven, ook de Bora Bèta ontwikkeld. Dit model geeft een nieuwe invulling aan het zitkarakter van het oorspronkelijke design. Met een hogere rugleuning en een ruime zitdiepte biedt de Bora Bèta een nog groter comfort voor wie heerlijk wil ontspannen.

Het duurzame leer Senso

De Bora Bora en Bora Bèta banken zijn bekleed met leer Senso, een hoogwaardige leersoort die geschikt is voor intensief gebruik. Het leer is extra goed beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals licht, vuil en stof, dankzij de hoogwaardige finish. Bovendien spreekt de robuuste structuur en huiddikte van Senso liefhebbers van zware lederkwaliteiten aan en geeft het meubelstuk een bijzonder cachet.

Ervaar Bora Bora en Bora Bèta zelf

Bent u benieuwd naar het tijdloze ontwerp en het ongekende comfort van Bora Bora en Bora Bèta? Kom dan gerust langs in onze showroom, waar we trots deze modellen van Leolux presenteren. Hier kunt u de banken van dichtbij bekijken en proefzitten, zodat u zelf kunt ervaren hoe heerlijk comfortabel ze zijn.

Wacht niet te lang, want de jubileumprijzen zijn slechts geldig tot en met 31 december 2023. Grijp deze kans om een stukje designgeschiedenis in huis te halen met de Bora Bora en Bora Bèta banken van Leolux. Een perfecte combinatie van tijdloze schoonheid en ongeëvenaard comfort!

Arris: Modern comfort met een aantrekkelijke promotieprijs
17 augustus 2023
Profiteer nu van exclusieve korting op de stijlvolle Nelson stoel!
18 juli 2023