Geef Charly en Chaplin een tweede jeugd met de herstoffeer promotie

Geplaatst op: 1 september 2023
Mobiel Interieur - Montis Dongen RvdH – identity Chaplin 0204 (1)

Montis viert dit jaar het 40-jarig bestaan van de iconische Charly en Chaplin stoelen. Deze tijdloze meubelstukken hebben een speciale plek veroverd in talloze woon- en werkkamers over de hele wereld. Om dit jubileum te vieren en uw favoriete stoelen nieuw leven in te blazen, introduceert Montis een speciale herstoffeer promotie.

Met een frisse nieuwe bekleding gunnen we de Charly en Chaplin samen een tweede jeugd. Het herstofferen is nu een fluitje van een cent dankzij deze geweldige aanbieding. Bij aankoop van een nieuwe hoes bieden wij tijdelijk een korting van 15%. Hoe werkt het? Het is eenvoudig! U kunt een hoes bestellen in de stof of het leer van uw keuze, en wij herstofferen de stoel voor u. Op deze manier maken we uw Charly en Chaplin stoelen weer als nieuw.

Waarom zou u kiezen voor herstofferen? Het hergebruiken van uw Charly en Chaplin stoelen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te herstofferen verlengt u de levensduur van uw meubels en voorkomt u dat ze op de vuilnisbelt belanden. U draagt dus actief bij aan een duurzamere en circulaire toekomst.

Twijfelt u nog of herstofferen de juiste keuze is? Neem gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte hoes voor uw Charly en Chaplin stoelen.

Deze speciale herstoffeer promotie loopt tot en met 31 december 2023.

Gelderland herstoffeeractie
1 september 2023
Arris: Modern comfort met een aantrekkelijke promotieprijs
17 augustus 2023