Exclusieve aanbieding op de stoelen van bert plantagie

Geplaatst op: 29 maart 2024
Mobiel Interieur - bert plantagie stoelenactie de Ploeg stof monza

Bert plantagie staat bekend als dé specialist op het gebied van stoelen. Hun collectie wordt gekenmerkt door een elegante en krachtige vormgeving. In samenwerking met leverancier De Ploeg bieden ze nu een bijzondere actie aan: de hoogwaardige meubelstoffen Monza en Monza Melange zijn tot en met 31 oktober extra voordelig verkrijgbaar op hun eetkamerstoelen en fauteuils. Wat maakt deze stoffen zo speciaal?

Monza: Deze stof is een hoogwaardige bouclé meubelstof met een wollige touch. Het bestaat uit een combinatie van grotendeels natuurlijke materialen, waarin wol bepalend is voor de optiek. Elke kleurstelling is geweven met een combinatie van twee zorgvuldig geselecteerde, op de natuur geïnspireerde kleuren, die naadloos aansluiten bij de rijke bouclé structuur.

Monza Melange: Deze stof heeft een vergelijkbare bouclé structuur en is eveneens samengesteld uit natuurlijke materialen, waarbij wol een belangrijke rol speelt. De kleurstellingen zijn geïnspireerd op Italiaanse kenmerken en sluiten perfect aan bij de rijke textuur van de stof.

Mobiel Interieur - De Ploeg Monza kleurvarianten Mobiel Interieur - De Ploeg Monza Melange kleurvarianten

Tijdens de actieperiode rekent bert plantagie voor deze stoffen met categorie C in plaats van D. Dit geldt voor elk model eetkamerstoel of fauteuil, dus je hebt volop keuze! Benieuwd naar deze prachtige stoelen en fauteuils? Breng een bezoek aan onze showroom in Andijk en laat je adviseren door onze experts.

> Bekijk hier de eetkamerstoelen van bert plantagie
> Bekijk hier de fauteuils van bert plantagie

Tijdelijk 10% korting op ALLE fauteuils van Harcourt
28 maart 2024