Gelderland herstoffeeractie

Geplaatst op: 15 mei 2024
Mobiel Interieur - Gelderland Generations inruilservice en herstofferen

Wat te doen met een oud Gelderland meubel? Herstoffeer ‘m met de Gelderland herstoffeeractie.

Duurzaamheid zit in het DNA van het Dutch Design merk Gelderland. Zij produceren lokaal en maken bewuste keuzes in materiaal, ontwerp en hergebruik. Hiermee garanderen zij een lange levensduur van de collectie. Om hier een volgende stap in te zetten, gaat de herstoffeeractie weer van start.

Steek je Gelderland bank in een nieuw jasje en krijg 15% korting! Met een herstoffering wordt een Gelderland bank weer als nieuw en verlengen we de levensduur van onze meubels. Dit najaar is hét moment voor het herstofferen van een Gelderland bank. Wij bieden namelijk t/m 15 juli 2024 een aantrekkelijke korting van 15% op herstofferen. De korting geldt op alle hoezen in alle stof- en leerklassen inclusief het schuim.

Hoe werkt herstofferen?
In de fabriek van Gelderland in Culemborg wordt de bank gedemonteerd en worden alle materialen op een verantwoorde wijze hergebruikt of afgevoerd. Vervolgens wordt de bank door ervaren vakmensen voorzien van een volledig nieuw binnenwerk en een nieuwe stoffering. Dit hele proces duurt meestal 2 tot 3 weken. Zodra de herstoffering is voltooid, leveren we de bank weer bij u af.

Nieuwe modellen
17 april 2024