Gelderland Generations inruilservice en herstoffeeractie

Geplaatst op: 14 oktober 2022
Mobiel Interieur - Gelderland Generations inruilservice en herstofferen

Wat te doen met een oud Gelderland meubel? Ruil ‘m in via het Gelderland Generations programma.

Duurzaamheid zit in het DNA van het Dutch Design merk Gelderland. Zij produceren lokaal en maken bewuste keuzes in materiaal, ontwerp en hergebruik. Hiermee garanderen zij een lange levensduur van de collectie. Om hier een volgende stap in te zetten, introduceren ze de Gelderland Generations inruilservice. Ook de herstoffeeractie gaat weer van start.

Hoe werkt het Gelderland Generations inruilprogramma?
Op zoek naar een nieuwe bank? Ruil je oude Gelderland bank in en krijg 20% korting met de Gelderland Generations Inruilservice. Gelderland neemt de oude bank terug en knapt deze weer helemaal op. Via het duurzame Gelderland Generations programma zoeken we een nieuwe eigenaar. Zo krijgt iedere Gelderland bank een tweede leven.

Hoe werkt herstofferen?
Steek je Gelderland bank in een nieuw jasje en krijg 20% korting! Met een herstoffering wordt een Gelderland bank weer als nieuw en verlengen we de levensduur van onze meubels. Dit najaar is hét moment voor het herstofferen van een Gelderland bank. Wij bieden namelijk t/m 31 december 2022 een aantrekkelijke korting van 20% op herstofferen. De korting geldt op alle hoezen in alle stof- en leerklassen inclusief het schuim.

 

Ontmoet Moon en profiteer van 10% introductiekorting
14 oktober 2022
Voordeel op eetkamerstoel Sanne
28 september 2022