Een tijdloos design in een tijdelijke actie!

Geplaatst op: 12 september 2023
Mobiel Interieur - Gispen Classics 101 en 102

De nazomer brengt niet alleen zonneschijn en aangename temperaturen met zich mee, maar ook een buitengewone kans om uw interieur te verrijken met tijdloos design. Bij Mobiel Interieur hebben we nu een fijne nazomeracie, waarbij de iconische Dutch Originals Gispen Classics 101 en 201 tijdelijk in de schijnwerpers staan.

Waarom kiezen voor Gispen Classics 101 en 201?

De Gispen Classics 101 en 201, ontworpen door Willem Hendrik Gispen in 1931, hebben een ongeëvenaarde elegantie en tijdloze aantrekkingskracht. Deze achterpootloze verende tafelstoelen zijn voorzien van een stalen buisframe dat de vloeiende lijn van de zitting volgt, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een kunstwerk op zich. Kies tussen stoelen met of zonder armleuningen, en selecteer de zitting die bij u past, of het nu hout, leer of stof is. Bovendien kunt u het frame kiezen in chroom voor een glanzende uitstraling of mat-zwart voor een meer ingetogen look.

Nazomeractie

Deze Nazomeractie maakt het nog verleidelijker om de Gispen Classics 101 en 201 in uw huis op te nemen:

Bij de aanschaf van een set van 4 stoelen ontvangt u €200,- korting, plus gratis vloerglijders ter waarde van €114,-.
Bij de aanschaf van een set van 6 stoelen krijgt u zelfs €300,- korting, en gratis vloerglijders ter waarde van €171,-.
Deze aanbieding geldt voor zowel de uitvoeringen in hout als de gestoffeerde Gispen 101 en/of Gispen 201 stoelen. Maar wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 31 oktober.

Bezoek onze showroom

Wilt u deze prachtige stoelen liever eerst zelf ervaren voordat u een beslissing neemt? Kom dan langs in onze showroom, waar u de Gispen Classics 101 en 201 kunt uitproberen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Oktober woonmaand: Gratis plaid van alpacawol*
27 september 2023
Gelderland herstoffeeractie
1 september 2023