Herstofferen: geef uw Dutch Originals meubilair een tweede leven!

Geplaatst op: 31 maart 2023
Mobiel Interieur - Dutch Originals herstofferen

Bijna niets is zo jammer als een versleten of beschadigde designklassieker. Het goede nieuws is dat herstofferen dé manier is om deze meubelstukken een tweede leven te geven. Bij Dutch Originals hebben ze decennialang ervaring met herstofferen en geloven ze sterk in de circulaire principes. Goed ontworpen meubels zijn immers gemaakt om lang mee te gaan en zo afval te verminderen.

Bij Dutch Originals kunt u bijna alle stoffen, dessins en kleuren kiezen voor het herstofferen van uw meubelstuk. Of het nu gaat om klassieke rib, hoogwaardig leder of kwaliteitsstoffen van merken zoals Kvadrat, De Ploeg, Keymer, Camira of Vyva Fabrics, zij bieden het allemaal aan. De professionele stoffeerders voeren alle werkzaamheden uit in eigen fabriek in Asperen en garanderen een uitstekende kwaliteit en afwerking.

Door te kiezen voor herstofferen van uw Dutch Originals meubilair, geeft u uw geliefde stoel, bank of fauteuil een nieuw leven en voorkomt u dat het meubelstuk afval wordt. Bovendien bespaart u tot 50% ten opzichte van de aanschaf van een nieuw meubelstuk. Bij Dutch Originals geloven we sterk in hergebruik, waardebehoud en minder gebruik. Zo dragen we bij aan een duurzaam interieur en aan de toekomst van ons milieu.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies. Bij Dutch Originals kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit, zodat uw meubilair nog generaties lang mee kan gaan en zelfs de antiquiteiten van de toekomst kan worden!

Mobiel Interieur - Dutch Originals Gispen herstofferen

Ontdek de nieuwste actie van Sunway
29 juni 2023
Bree’s New World – 6e stoel gratis
10 mei 2022