15% introductiekorting op tafels en stoelen On Top van QLiv

Geplaatst op: 19 april 2022
Mobiel Interieur - ONTOP_Actie2023v2_Instagram_Mailing OnTop tafel en stoel (1)

Na de lancering van eetkamertafel On Top, lanceert QLIV nu de gelijknamige eetkamerstoel. Om dit te vieren geniet je nu van 15% introductiekorting op de gehele On Top collectie tafels en stoelen. Ontwerp je eigen tafel & personaliseer jouw stoel!

On Top is een moderne stoel met strakke contouren. Zijn royale zit en comfortabele rug zijn het uitgangspunt voor dit ontwerp en zorgen voor ultiem zitcomfort voor vele uren natafelen of een lange werkdag. Voor deze stoel zijn de nieuwste technieken toegepast. Het frame is gemaakt van metaal, afgewerkt met een poedercoating. De stoel geeft alle steun in de rug en een comfortabele zit, dankzij de perfecte opbouw van schuim.

Met zijn stoere, nonchalante, no nonsens uitstraling past hij goed in ieder interieur. Het ontwerp is geïnspireerd op het onderstel van de succesvolle On Top tafelserie van QLIV, maar is door zijn moderne ontwerp en strakke contouren ook probleemloos te combineren met andere tafels. Met de keuze uit vele soorten stof en leer bepaal je zelf de uitstraling van je stoel!

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023

Bree’s New World – 6e stoel gratis
10 mei 2022
Harm en Gerrit-Jan 40 jaar in dienst!
16 februari 2022