Profiteer nu van exclusieve korting op de stijlvolle Nelson stoel!

Geplaatst op: 18 juli 2023
Mobiel Interieur - Jess Design Nelson eetkamerstoel actie

Maak kennis met de prachtige Nelson stoelen, die zijn vervaardigd met hoogwaardig restleer en een duurzaam ontwerp hebben. Met deze collectie streeft Jess Design ernaar om een evenwichtig en milieubewust productieproces te realiseren, waardoor klanten kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld zonder in te leveren op stijl en kwaliteit.

De Nelson stoelen en barkrukken zijn ware pronkstukken voor jouw interieur. Met een grover frame dat is gemaakt van roestvrij staal en verkrijgbaar in de prachtige kleur “old glory”, brengen ze een gevoel van tijdloze elegantie in elke ruimte. Of je nu een modern, klassiek of industrieel interieur hebt, de Nelson collectie past perfect bij elke stijl en voegt een vleugje harmonie en stijl toe aan jouw leefruimte. Wat deze collectie echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig restleer. Door restmateriaal te hergebruiken, draagt Jess bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Het restleer wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot unieke en comfortabele stoelen en barkrukken. Door te kiezen voor de Nelson stoelen en barkrukken uit de Global Balance collectie, maak je een bewuste keuze voor een milieuvriendelijk product.

Tot 30 september 2023 kunt u profiteren van een exclusieve korting van 15% op de verkoopprijs! Om deze unieke kans niet te missen, nodigen we je uit om onze winkel in Andijk te bezoeken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je meer informatie te geven over de Global Balance collectie en je te helpen bij het vinden van de perfecte stoelen of barkrukken voor jouw interieur.

Tijdloos comfort van Bora Bora en Bora Bèta: Nu met jubileumprijzen!
26 juli 2023
Ontdek de nieuwste actie van Sunway
29 juni 2023