Nieuwe modellen

Geplaatst op: 17 april 2024
Mobiel Interieur - Artifort Arris nieuwe modellen

Bij Mobiel Interieur vind je een grote collectie design meubelen van bekende topmerken zoals LeoluxLintelooDesign on StockInterstarArtifortGelderland en bert plantagie. In onze ruime woonwinkel van maar liefst 8.000 m² presenteren we een uitgebreid aanbod aan design meubelen, waardoor er altijd iets is dat bij jouw smaak en interieur past.

Bij Mobiel Interieur houden we ons aanbod verfrissend door continu te vernieuwen en te veranderen. We voegen regelmatig nieuwe kleuren, texturen en stoffen toe, zodat er altijd een nieuw gevoel te ontdekken is. Onze collectie weet de perfecte verbinding te leggen tussen trend en traditie, met dit jaar weer nieuwe stoffen, materialen en modellen die jouw interieur een eigentijdse uitstraling geven.

Laat je inspireren door onze nieuwste modellen en ontdek de vele mogelijkheden om jouw interieur een upgrade te geven. Met onze passie voor design en oog voor detail zorgen we ervoor dat je bij Mobiel Interieur altijd de meest stijlvolle en hoogwaardige design meubelen vindt. Kom langs in onze woonwinkel en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod en de nieuwste trends in interieurdesign!

Nieuwe modellen

Gelderland herstoffeeractie
15 mei 2024
Exclusieve aanbieding op de stoelen van bert plantagie
29 maart 2024