Vier 50 jaar ambacht met 15% korting op de Pake Sytse tafel!

Geplaatst op: 3 oktober 2023
Mobiel Interieur - PilatPilat Pake Sytse kortingactie

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor Gjalt Pilat, een meubelontwerper en interieurmaker met een passie voor ambachtelijk vakmanschap. Met 50 jaar ervaring op zijn naam, heeft hij een indrukwekkend portfolio opgebouwd, waarin zijn liefde voor houtbewerking altijd centraal staat. Als eerbetoon aan deze rijke geschiedenis, zet Pilat&Pilat zijn favoriete ontwerp dit jaar in de schijnwerpers: de Pake Sytse tafel. Deze tijdloze creatie, die in 2010 het levenslicht zag, heeft alom lof geoogst voor zijn indrukwekkende draagconstructie en aanpasbaarheid. In 2011 werd de Pake Sytse tafelserie bekroond met de Vredeman de Vries vormgevingsprijs, een prestigieuze onderscheiding binnen de wereld van design. Sindsdien heeft de tafel vele gedaanten aangenomen en heeft hij zijn weg gevonden naar diverse bedrijven, van New York tot Helsinki.

Ontdek de Pake Sytse tafel met een speciale jubileumkorting

De Pake Sytse tafel is een waar kunststuk met een draagconstructie die geïnspireerd is op de Friese klokkenstoel. Het tafelblad is verkrijgbaar in drie vormen: rechthoekig, ovaal en rond, elk met een unieke, bijpassende draagconstructie. Bovendien kunt u kiezen uit eiken, iepen en walnoot voor de afwerking, waardoor u deze prachtige tafel kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl en ruimte. Om het 50-jarig jubileum van Gjalt Pilat te vieren, bieden we u een exclusieve kans om de tijdloze schoonheid van de Pake Sytse tafel in huis te halen met een aantrekkelijke korting. Tot en met 31 december 2023 ontvangt u 15% korting op de aankoop van een Pake Sytse tafel.

Vraag deskundig advies

Bent u nieuwsgierig hoe de Pake Sytse tafel het beste in uw huis past? Kom langs in onze winkel in Andijk, waar ons deskundige team u graag helpt bij het maken van de juiste keuze. Of vraag een interieuradvies aan om ervoor te zorgen dat deze iconische tafel perfect in uw ruimte past. Mis deze kans niet om de Pake Sytse tafel met korting te bemachtigen en vier met ons mee ter ere van 50 jaar toewijding aan vakmanschap en design!

Speciale jubileumactie: 5 + 1 gratis!
5 oktober 2023
Exclusief voordeel op de Artifort Mare bank
1 oktober 2023