Tijdelijk 10% korting op ALLE fauteuils van Harcourt

Geplaatst op: 28 maart 2024
Mobiel Interieur - Artifort F500 serie actie

Trends komen en gaan, maar sommige ontwerpen blijven altijd mooi. Artifort, een pionier in het creëren van meubelstukken die generaties overleven, viert dit jaar het erfgoed van tijdloos design met een exclusieve campagne: ‘Eternal elegance – the proof of timeless design’. Tot en met 31 december ontvangt u 10% korting op elke Harcourt fauteuil uit Artifort’s standaard stoffencollectie. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen in uiteenlopende interieurstijlen. De actie geldt voor 18 verschillende modellen, waaronder de beroemde F504 en F506 die in april terugkomen in de collectie. Deze modellen zijn tevens te bewonderen in onze showroom, waar ze wachten om ontdekt te worden door nieuwe bewonderaars.

Voorwaarden van de actie zijn duidelijk: de korting geldt voor alle Harcourt-ontworpen fauteuils en bijpassende poefs uit de huidige collectie, evenals voor herstofferingen van zowel huidige als heritage modellen. Let op: de actie geldt niet voor eigen stoffen of leder en kan niet met andere acties gecombineerd worden.

Artifort en Mobiel Interieur nodigt iedereen uit om naar onze winkel in Andijk te komen voor persoonlijk advies en om zelf te ervaren hoe deze tijdloze stukken in hun eigen ruimte zouden staan.
Actie loopt tot en met 31 december 2024.

Exclusieve aanbieding op de stoelen van bert plantagie
29 maart 2024
Gratis poef bij een Caruzzo fauteuil
28 februari 2024