Scherpe prijzen op bank Melloo in stof Fresco

Geplaatst op: 1 januari 2024
Mobiel Interieur - Pode Melloo actie

De eerste maanden van 2024 staan in het teken van Melloo (Roderick Vos), de bank die de aandacht trekt met zijn prachtige rondingen. Wat Melloo echt opvallend maakt, zijn de (tijdelijk) scherpe prijzen voor uitvoeringen in de stof Fresco. Lees verder om alles te ontdekken over Melloo, Fresco, en hoe jij jouw interieur kunt transformeren met deze unieke Pode-creatie.

Melloo: voor jou, door jou

De wereld van Melloo draait om jouw wensen en behoeften. Met drie banken, veertien elementen en een bijpassende poef, kun je dit vriendelijke en uitnodigende ontwerp precies samenstellen zoals jij het voor ogen hebt. Het aanbouwprogramma moedigt je aan om creatief te zijn. Melloo biedt ronde hoekelementen, waarmee je jouw eigen comfortabele Melloo-landschap bouwt. Voeg een lounge-element toe voor ultieme ontspanning of extra zitelementen, zodat iedereen kan genieten.

Fresco: de perfecte leefstof

Een lekkere leefbank verdient een fijne leefstof. Fresco is de ideale keuze, een soepel materiaal samengesteld uit natuurlijke materialen en kunstvezels. Deze mix maakt het weefsel kleurvast, onderhoudsvriendelijk en extreem sterk. Tegelijkertijd voelt het zacht aan met een subtiele glans. De Italiaanse weverij levert een scala aan tinten, zodat de perfecte kleur altijd binnen handbereik is.

Mobiel Interieur - Stof Fresco Pode

Scherpe prijzen op Pode bank in stof Fresco

Profiteer tot en met 31 augustus 2024 van deze voordelige prijzen. Het is van toepassing op alle onderdelen binnen het Melloo-programma die zijn uitgevoerd in de stof Fresco (12 kleuren). Jouw kans om een Pode bank in huis te halen tegen een extra voordelige prijs. Zo is een 2,5 zitsbank niet €3.075,- maar €2.895,-.

Haal Pode naar jouw interieur

Is jouw interieur klaar voor een Pode bank? Grijp dan nu je kans en ontdek de prachtige kleuren van de Melloo bank in stof Fresco. De vlijmscherpe prijzen maken het nog verleidelijker. Kom langs bij onze winkel in Andijk voor een persoonlijke kennismaking of vraag een interieuradvies aan om te ontdekken hoe deze Pode-bank perfect in jouw huis past!

 

Gratis poef bij een Caruzzo fauteuil
28 februari 2024
Wijziging openingstijden: Geen koopavond per 2024
27 oktober 2023