Speciale jubileumactie: 5 + 1 gratis!

Geplaatst op: 5 oktober 2023
Mobiel Interieur - Label van den Berg Mali eetkamerstoelen actie

Dit najaar vieren we een mijlpaal in de wereld van meubelontwerp: Gerard van den Berg, een bekende Nederlandse meubelontwerper, is maar liefst 55 jaar actief in het vak! Zijn toewijding aan vakmanschap en passie voor design hebben de tand des tijds doorstaan en zijn werk blijft ons inspireren.

Het verhaal begon in 1968, toen Gerard zijn eerste stoel ontwierp voor de meubelcollectie van zijn vaders meubelfabriek in Hellevoetssluis. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende reis afgelegd, waarbij hij voor zichzelf begon en ontwierp voor enkele van ‘s werelds meest prestigieuze meubelmerken. Zijn ontwerpen stralen een onmiskenbare stijl, comfort en oog voor materialen uit. Om zijn 55-jarige jubileum te vieren, presenteren wij deze herfst een leuke actie met de eetkamerstoelen van Label VAN DEN BERG. Deze stoelen zijn puur Nederlands design, met een ruime keuze in uitvoeringen.

Speciale jubileumactie: 5 + 1 gratis!

Koop 5 eetkamerstoelen van de collectie van Gerard van den Berg en ontvang de 6e stoel helemaal gratis! Een geweldige kans om deze tijdloze designmeubels in je huis te verwelkomen. Hulp nodig bij het kiezen hoe de stoelen van Gerard van den Berg het beste in jouw huis passen? Kom dan langs in onze winkel in Andijk, waar ons team klaarstaat om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze.

Voorwaarden voor deze actie:

  • De promotie loopt tot en met 31 december 2023.
  • Bij aankoop van 5 eetkamerstoelen van dezelfde uitvoering (stof/leersoort en kleur), ontvang je de 6e stoel gratis.
  • Geldig op de ontwerpen van Gerard van den Berg.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een stukje Nederlands design en vakmanschap in huis te halen. Samen vieren we 55 jaar creativiteit en innovatie met Gerard van den Berg!

Tweede fauteuil voor de helft van de prijs
17 oktober 2023
Vier 50 jaar ambacht met 15% korting op de Pake Sytse tafel!
3 oktober 2023