Tweede fauteuil voor de helft van de prijs

Geplaatst op: 17 oktober 2023
Mobiel Interieur - Gelderland fauteuil actie

Tot en met 31 december 2023 bieden we u de kans om uw interieur extra gezellig te maken met onze exclusieve fauteuilactie. Bij aankoop van fauteuil van Gelderland ontvangt de tweede fauteuil voor de helft van de prijs. Bij aankoop van een Gelderland bank, profiteert u van een fauteuil voor de helft van de prijs.

Een fauteuil is niet zomaar een meubelstuk; het is een essentieel element om van uw huis een warme en uitnodigende plek te maken. Of u nu van een klassiek, modern, of eclectisch interieur houdt, wij hebben de perfecte fauteuil voor uw stijl. In onze uitgebreide collectie vindt u unieke fauteuils die aan al uw wensen voldoen. Ook is het mogelijk om een Gelderland bank in fauteuilvorm te bestellen, zodat u kunt genieten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit en comfort.

De actievoorwaarden zijn eenvoudig en aantrekkelijk:

  • Bij aankoop van een Gelderland bank of fauteuil ontvangt u de tweede fauteuil voor de helft van de prijs.
  • Als u twee verschillende fauteuils koopt, wordt de korting toegepast op de goedkoopste uitvoering.
  • De actie geldt zowel voor de Gelderland stoffenlijst als voor ingezonden stoffen.

Dit betekent dat u de vrijheid heeft om uw favoriete fauteuils te kiezen en te combineren met de stoffen die perfect bij uw interieur passen, en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak uw keuze en profiteer van de actie

Dus, waar wacht u nog op? Laat de winter niet onvoorbereid komen. Breng warmte en gezelligheid in uw huis met de fauteuils van Gelderland. Neem een kijkje op onze website om ons aanbod te verkennen en ontdek welke fauteuils het beste bij uw smaak en stijl passen.

Wijziging openingstijden: Geen koopavond per 2024
27 oktober 2023
Speciale jubileumactie: 5 + 1 gratis!
5 oktober 2023