Particuliere projecten

Wij nemen u alle zorg uit handen

Heeft u geen tijd of vindt u het lastig om de juiste partners te vinden voor het realiseren van uw ultieme droomkamer? Mobiel Interieur biedt u de mogelijkheid om het gehele project door ons te laten coördineren en uitvoeren. Van indelingsadvies, stijl- en kleuradvies, verlichtingsplan tot afstylen. U kunt de regie met een gerust hart aan ons overlaten. En overweegt u een kleine verbouwing? Mobiel Interieur helpt u graag bij het vinden van een betrouwbare aannemer, schilder, stukadoor of tegelzetter.

Snel en doeltreffend

Mobiel Interieur gaat snel en doeltreffend te werk. In onze 8.000 m grote showroom tonen wij u de eindeloze mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen naar een prachtig passend interieur. Mobiel Interieur realiseert projecten zoveel mogelijk in samenwerking met eigen mensen. Waar nodig formeren wij een team van specialisten.

Inventariseren

Elk project begint met een quickscan, waarin wij uw wensen inventariseren en ons op locatie laten inspireren door uw huisvesting. We leggen uit hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke smaak, woonwensen en budget.

Ontwerpen

Hierna start de ontwerpfase, eventueel in samenwerking met uw eigen (interieur) architect. Voor het bepalen van de sfeer en stijl maken we een snelle ronde door de showroom van Mobiel Interieur. Of we maken samen met u een moodboard. Als sfeer en stijl duidelijk zijn, begint de visualisatie. Hiervoor maken we een plattegrondindeling, ondersteund door een 3D ontwerp. Hiermee wandelt u virtueel door de nieuw ingerichte ruimte. Het brengt uw droomkamer tot leven en geeft duidelijkheid over het juiste formaat en de opstelling van de meubelen. Vanuit dit voorstel werken wij het plan verder uit en ontvangt u een gedetailleerde offerte.

 
Projecten van Mobiel Interieur

Realiseren

Wij begeleiden uw project van a tot z, controleren het proces en leveren volgens planning. Onze eigen vakmensen stofferen de ruimtes en monteren het meubilair. Met de afstyling legt onze interieuradviseur de laatste hand aan het project.

Oplevering en nazorg

De oplevering van uw woon- en/of eetkamer vindt plaats op de afgesproken datum. Mobiel Interieur hecht grote waarde aan een goede relatie met onze klanten. Een perfecte nazorg en service horen daarbij. Hiervoor staan wij persoonlijk garant, al bijna 100 jaar.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.