Zakelijke projecten

Mobiel Interieur is specialist als het gaat om de inrichting van uw bedrijfsruimte. Wij geven indelingsadvies, materiaal- en kleurenadvies en stylen de ruimte voor u af. U kunt de totale regie met een gerust hart aan ons overlaten. Overweegt u een kleine verbouwing? Mobiel Interieur helpt u graag bij het vinden van een betrouwbare aannemer, schilder, stukadoor of tegelzetter. Uiteraard werken wij ook volgens bestek onder regie van een hoofdaannemer.

Projecten van Mobiel Interieur


No-nonsense

Met onze korte lijnen en no-nonsense instelling gaan wij snel en doeltreffend te werk. In onze 8.000 m² grote showroom ziet u de eindeloze mogelijkheden. Wij vertalen uw wensen naar een gebruiksvriendelijke en prettige werkomgeving. Mobiel Interieur realiseert projecten zoveel mogelijk in samenwerking met eigen mensen. Waar nodig formeren wij een team van specialisten.

Inventariseren

Afhankelijk van het project beginnen we met een quickscan, waarin wij uw wensen inventariseren en ons op locatie laten inspireren door uw huisvesting. We leggen uit hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke smaak, ideale arbeidsomstandigheden, onderhoudseisen, wettelijke eisen zoals brandvertraging en budget.

Projecten van Mobiel Interieur
 

Ontwerpen

Hierna start de ontwerpfase, eventueel in samenwerking met uw eigen (interieur) architect. Voor het bepalen van de sfeer en stijl maken we een snelle ronde door de showroom van Mobiel Interieur. Als sfeer en stijl duidelijk zijn, begint de visualisatie en maken we samen met u een moodboard. Daarna maken we een plattegrondindeling eventueel ondersteund door een 3D ontwerp.


Dit brengt het ontwerp echt tot leven. U wandelt virtueel door de nieuw ingerichte werkruimte. Vanuit dit voorstel werken wij het plan verder uit en ontvangt u een gedetailleerde offerte.

Realiseren

Wij controleren het proces en leveren volgens planning en bestek. Onze eigen vakmensen stofferen de ruimtes en monteren het meubilair. De finishing touch van uw project is de afstyling, ook dit verzorgt Mobiel Interieur graag voor u.

Oplevering en nazorg

De oplevering van uw project vindt plaats op de afgesproken datum. Mobiel Interieur hecht grote waarde aan een goede relatie met onze zakelijke klanten. Een perfecte nazorg en service horen daarbij. Hiervoor staan wij persoonlijk garant, al bijna 100 jaar.

 


 

Stuur deze pagina door aan uw vriend

Uw naam *
Uw email adres *
 
Naam vriend *
Email adres vriend *
 
Onderwerp *
Persoonlijke boodschap *
 
Beveiligingscode *
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


  Type de code over van bovenstaande afbeelding
 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.