Op zoek naar een design bijzettafel met een modern design voor bijvoorbeeld de woonkamer? Dan is het een goed idee om even langs te komen bij Mobiel Interieur in Andijk. Hier hebben wij een ruim assortiment aan design bijzettafels voor u opgesteld. In de showroom alleen staan al twintig verschillende merken design bijzettafels. Deze tafels zijn stuk voor stuk helemaal aan te passen naar uw smaak en stijl. Een design bijzettafel wilt u natuurlijk niet van een plaatje op het internet kopen, maar in het echt bekijken en beleven. Kom dus zeker even langs in onze showroom in Andijk.

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Design bijzettafels voor ieder interieur

Bij Mobiel Interieur snappen we maar al te goed dat ieder interieur uniek is. Daarom bieden wij een zo breed mogelijk assortiment bijzettafels met zo veel mogelijk opties. Denk hierbij aan tafelbladen, materialen en kleuren. Zo hebben we onder andere keuze uit ovale, ronde, vierkante, rechthoekige of abstracte tafelbladen. Verder hebben we naast bijzettafels ook eettafels, salontafels, bartafels en nog veel meer, deze staan uiteraard ook in onze showroom. Wanneer u twijfelt aan het formaat van uw bijzettafel of een ander aspect, raden wij u aan om even langs te komen in onze showroom in Andijk. Hier helpen onze interieuradviseurs u graag bij het kiezen van uw design bijzettafel en beantwoorden zij graag uw vragen.

Diverse bijzettafels van topmerken

In onze showroom in Andijk staan diverse merken design bijzettafels opgesteld. De collectie design bijzettafels bestaat onder andere uit de volgende topmerken: Bodilson, Leolux, Metaform en Montis. Een mooie lijst aan top designmerken zoals u kunt zien. Des te meer kans dat de perfecte bijzettafel er voor u tussen zit!

Verder bestaat het assortiment uit zowel rechthoekige, vierkante, ronde en ovale design bijzettafels. Deze zijn in de meeste gevallen in meerdere formaten beschikbaar. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bijzettafel te kopen die over de bank valt. Dit is bijvoorbeeld handig om uw laptop of glas drinken op te zetten.

Benieuwd geworden?

Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom in Andijk. Hier kunt u alle design bijzettafels met uw eigen ogen bekijken. Een bijzettafel moet natuurlijk wel passen bij uw wensen en behoeften. Verder doet u wellicht ook nog wat inspiratie op in onze showroom voor uw eigen woning. Laat u verrassen en inspireren door het diverse design assortiment van Mobiel Interieur. In de showroom staan onze interieuradviseurs uiteraard altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk interieuradvies. Hopelijk zien wij u snel in onze showroom in Andijk.