Een rechthoekige, vierkante, ronde of ovale design eettafel? Mobiel Interieur heeft het allemaal. De ronde en ovale design eettafels zijn dé trend van dit moment. Een eettafel in een ronde of ovale vorm geven een moderne sfeer in uw woning. Maar vergeet zeker niet de classic glazen en witte design eettafels. Deze passen perfect in een tijdloos interieur. In onze showroom staan design eettafels van meer dan vijftien topmerken voor u opgesteld. Deze tafels zijn stuk voor stuk geheel aan te passen naar uw smaak en stijl. Laat u alvast inspireren door het onderstaand aanbod of kom langs in onze showroom.

Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Design eettafels voor ieder interieur

Bij Mobiel Interieur snappen we maar al te goed dat iedere woning een unieke stijl heeft. Om hierop aan te sluiten hebben wij een breed assortiment met verschillende merken, vormen, materialen en nog veel meer. Het overgrote deel van de eettafels is beschikbaar in meerdere formaten (bijvoorbeeld voor 2 personen, 4 personen of 6 personen) en dus ook verschillende vormen (rechthoekig, vierkant, rond, ovaal, etc.). Daarnaast hebben wij een brede keus aan materialen waaronder: hout, glas en laminaat. Aan de hand van al deze opties en elementen hebben wij altijd een design eettafel die perfect bij uw interieur past.

Diverse eettafels van topmerken

In onze showroom in Andijk staan diverse merken design eettafels opgesteld. De collectie eettafels bestaan onder andere uit de volgende topmerken: Artifort, Bert Plantagie en BKS, Bree’s New World. Echte top designmerken zoals u kunt lezen. Een grote kans dat de perfecte eettafel er voor u tussen zit! Wij vallen zelf als een blok voor de Dutch Design eettafels. Dit merk hebben wij dan ook zeker in ons assortiment. Kortom, genoeg redenen om even een kijkje te nemen in onze showroom in Andijk.

Benieuwd geworden?

Kom dan zeker even een kijkje nemen in onze meubelzaak showroom in Andijk. Hier adviseren onze interieuradviseurs u graag bij het vinden van uw perfecte design eettafel. Verder kunt u in onze showroom inspiratie opdoen voor de inrichting van uw eigen woning. Laat u verrassen door het brede en diverse design assortiment van Mobiel interieur. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek met betrekking tot interieuradvies? Dat kan zeker. Hopelijk zien wij u snel in onze showroom in Andijk.