Vacatures

Werken bij Mobiel Interieur

Momenteel hebben we helaas geen openstaande vacatures.
Open sollicitaties zijn welkom. Upload jouw CV via het formulier hiernaast.

Stage bij Mobiel Interieur

Momenteel hebben wij geen openstaande stageposities beschikbaar.

Mobiel Interieur - erkend leerbedrijf

Stagiaires over hun stageperiode bij Mobiel Interieur

“Tijdens mijn stage bij Mobiel heb ik super veel geleerd. Toen ik hier voor het eerst binnenkwam wist ik eigenlijk totaal niet wat mij te wachten stond. Door de goede hulp van alle collega’s pakte ik al snel veel op. Het werken met klanten ging super goed en heb veel tevreden klanten geholpen. Het is echt super leuk werk en erg leerzaam. Er valt gewoon zoveel te leren en ben nog lang niet uitgeleerd. Heb mijn kennis over materialen, meubels en merken heel erg uitgebreid. Door het doen leer je echt het meeste. Het was een zeer geslaagde stage. Super leuke collega’s en het is een prachtig bedrijf.”

——————————————–

“Ik kijk terug op een leerzame en een mooie stageperiode. Het team van Mobiel Interieur staat open voor je creativiteit en ze willen je graag helpen op alle fronten. Ik heb veel geleerd van het vak en ik vind dat ik persoonlijk ook gegroeid ben. Daarvoor wil ik het hele team van Mobiel Interieur erg graag bedanken.”

——————————————–

“Het is heel fijn om hier stage te lopen. Je komt in een hecht en leuk team terecht. Ik heb nu veel meer kennis over de merken, de stoffen en het omgaan met klanten. Zeker een aanrader om hier stage te lopen!”

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.