Op zoek naar een schoonloopmat? Dan bent u bij Mobiel Interieur aan het juiste adres. Een schoonloopmat ofwel entreemat is onmisbaar voor iedere woning. Ze zijn de perfecte oplossing om uw vloer schoon en veilig te houden. Bij Mobiel Interieur is het ook mogelijk om een schoonloopmat op maat te laten maken, zodat het perfect aansluit op uw wensen. Bekijk hieronder alvast ons aanbod of kom langs in onze showroom in Andijk.

Toont alle 14 resultaten

Voordelen en schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn niet alleen functioneel en praktisch, maar kunnen ook een stijlvolle aanvulling zijn op uw interieur. Door schoonloopmatten in de hal te leggen, voorkomt u dat vuil en vocht zich verspreiden door uw huis en houdt u uw vloer langer schoon. Ook in andere kamers kunnen de matten handig zijn. Gebruik ze bijvoorbeeld ook in de werkruimte, omdat het helpt om te voorkomen dat vuil, stof en vocht door het huis verspreidt.

Materialen en designs

Bij Mobiel Interieur zijn de schoonloopmatten verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Zo kunt u kiezen voor een mat van nylon, katoen, rubber en kokosvezel. Ook zijn er matten met verschillende prints en kleuren beschikbaar, zodat u altijd een schoonloopmat kunt vinden die past bij uw interieur.

Onderhoud van schoonloopmatten

Om de levensduur van uw schoonloopmat te verlengen, is het belangrijk om deze regelmatig te reinigen. Afhankelijk van het materiaal van de mat, kunt u deze stofzuigen, uitkloppen of met water en zeep schoonmaken. Door het regelmatig schoonmaken van uw schoonloopmat voorkomt u dat vuil en vocht zich ophopen en de werking van de mat verminderen.

Schoonloopmatten op maat

Bij Mobiel Interieur is het mogelijk om een schoonloopmat op maat te laten maken, zodat deze perfect aansluit op uw wensen en de afmetingen van uw entree of werkruimte. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat de schoonloopmat goed aansluit en zijn werk kan doen. Uiteraard staan onze interieuradviseurs voor u klaar om u te helpen met een nieuwe schoonloopmat op maat.

Kom langs in onze woonwinkel!

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe schoonloopmat? Kom dan langs in onze woonwinkel in Andijk. Hier kunt u naast onze schoonloopmatten ook terecht voor andere woonartikelen, zoals: designbanken, design tafels, design woontextiel, design vloeren en nog veel meer. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk een afspraak in te plannen voor een persoonlijk interieuradvies. Hopelijk zien wij u snel in Andijk.