Een gastvrije entree is een doordachte keuze van meubelen van cruciaal belang. Onze design kapstokken bieden niet alleen een praktische oplossing voor het organiseren van jassen en accessoires, maar vormen vaak ook de eyecatcher van de hal. Bekijk alvast ons aanbod hieronder en bezoek onze woonwinkel in Andijk voor het complete aanbod.

Toont alle 4 resultaten

Eigentijdse vormgeving

Bij Mobiel Interieur stapt u in een wereld van eigentijdse design kapstokken, waar vorm en functie samenkomen. Van slanke, minimalistische ontwerpen die passen bij een modern interieur tot gedurfde, artistieke creaties die een statement maken. Elke design kapstok bij Mobiel Interieur is een kunstwerk op zich. De keuze is breed, waardoor u de mogelijkheid hebt om een kapstok te vinden die perfect harmonieert met uw persoonlijke stijl en de ambiance van uw hal of andere ruimte.

Statement in organisatie

De hal is de voorbode van uw huis en onze design kapstokken laten een blijvende indruk achter. Transformeer deze functionele ruimte tot een statement in organisatie, waar elke jas, hoed en sjaal een plek vindt met een vleugje elegantie. Verwelkom gasten met een uitnodigende entree die niet alleen georganiseerd is, maar ook nog een lust voor het oog is.

Design kapstok voor ieder interieur

Of u nu een groot gezin hebt, of juist alleen woont, bij Mobiel Interieur hebben we voor ieder interieur de perfecte design kapstok. Zo hebben we kapstokken met meerdere haakjes, waardoor u voldoende ruimte heeft voor alle jassen en tassen. Maar ook als u weinig ruimte heeft, hebben we geschikte kapstokken, zoals met twee haakjes die u gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen.

Bezoek onze woonwinkel in Andijk

Bent u op zoek naar een design kapstok die perfect aansluit op uw interieur? Breng dan een bezoek aan onze woonwinkel in Andijk. In onze woonwinkel vindt u een uitgebreid aanbod design kapstokken. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om te helpen met al uw vragen. Zij weten als geen ander welk design het mooiste tot zijn recht zal komen in uw hal of andere ruimte. Een design kapstok waar u nog jarenlang plezier van heeft: daar gaan wij voor!