Een net entree is het visitekaartje van uw woning. Niets is zo vervelend als binnenkomen in een rommelige hal met rondslingerende jassen en tassen. Gelukkig is daar een eenvoudige oplossing voor: een goede kapstok. Onze kapstokken zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een stijlvol design en passen in vrijwel ieder interieur.Bekijk hieronder alvast een deel van onze design kapstokken collectie. Wilt u het complete aanbod zien? Bezoek onze woonwinkel en laat u inspireren door ons aanbod.

Toont alle 4 resultaten

Design kapstok voor ieder interieur

Of u nu een groot gezin hebt, of juist alleen woont, bij Mobiel Interieur hebben we voor ieder interieur de perfecte design kapstok. Zo hebben we kapstokken met meerdere haakjes, waardoor u voldoende ruimte heeft voor alle jassen en tassen. Maar ook als u weinig ruimte heeft, hebben we geschikte kapstokken, zoals met twee haakjes die u gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen.

Stijlvolle designs

Onze design kapstokken zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens een prachtige toevoeging aan uw interieur. We hebben kapstokken in diverse stijlen en materialen. Van strak en modern tot klassiek en landelijk. Bij Mobiel Interieur vindt u altijd een kapstok die past bij uw smaak en interieur.

Design kapstokken bij Mobiel Interieur

Als officiële dealer van toonaangevende designmeubelen, zoals D-Tec en Dutch Originals, biedt Mobiel Interieur exclusieve design kapstokken aan. Door rechtstreeks bij de producent te bestellen, garanderen wij dat u altijd een origineel meubelstuk en geen namaak in huis haalt. Bent u op zoek naar een specifieke design kapstok van een bepaald merk, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met ons: wij zoeken graag met u mee.

Bezoek onze woonwinkel in Andijk

Bent u op zoek naar een design kapstok die perfect aansluit op uw interieur? Breng dan een bezoek aan onze woonwinkel in Andijk. In onze woonwinkel vindt u een uitgebreider aanbod design kapstokken. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om te helpen met al uw vragen. Zij weten als geen ander welk design het mooiste tot zijn recht zal komen in uw hal. Een design kapstok waar u nog jarenlang plezier van heeft: daar gaan wij voor!