Wat is een industriële woonstijl?

Typerend voor een industriële woonstijl zijn de stoere, grove meubelen met natuurlijke materialen en donkere kleuren. Creëer een industriële woonstijl door hout, metaal en beton met elkaar te combineren in uw interieur. Ontdek deze woonstijl bij Mobiel Interieur en vind direct industriële meubelen die uw interieur afmaken!

Welke materialen horen bij een industriële woonstijl?

Een industriële woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van ruwe, robuuste materialen in het interieur. Oud wordt weer nieuw door het terug laten komen van materialen als onbewerkt hout, metaal, beton en baksteen. In de meubelen wordt leer ook vaak toegepast als toevoeging in een industrieel interieur.

Welke kleuren horen bij een industriële woonstijl?

Bij een industrieel interieur zijn zwart, grijs en bruin de meest gangbare kleuren. Dit komt doordat deze kleuren in oude fabrieken veel voorkomende tinten waren en dat gevoel wilt u terugkrijgen in uw interieur als u ook zo een fan bent van industrieel wonen. Een veelgebruikte combinatie van kleuren die je veel ziet terugkomen in de industriële woonstijl is zwart met bruin. Deze combinatie wordt in industriële collecties vaak gecreëerd door materialen als metaal en hout te combineren in meubelen.

Welke merken passen bij een industriële woonstijl?

Bent u enthousiast geworden over de industriële woonstijl? Met de meubels van Mobiel Interieur geeft u uw woonkamer, werkkamer, eetkamer of andere ruimte in huis eenvoudig een industriële touch! Wij hebben diverse merken die passen bij deze woonstijl, bijvoorbeeld: Jess Design, ZTaHL, Bodilson, Montis en Petite Friture.

Het is ook mogelijk om merken onderling met elkaar te combineren. Bent u daar zelf niet zo goed in? Of bent u benieuwd wat een professional zou adviseren? Vraag dan vandaag nog een interieuradvies aan bij Mobiel Interieur. Of kom langs in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.