Wat is een moderne woonstijl?

Typerend voor een moderne woonstijl zijn de strakke lijnen, ruimtelijkheid en de minimalistische insteek. Prullaria en accessoires die niet functioneel zijn, zult u in een modern interieur dan ook maar met mate tegenkomen. Meubelen die een goede aanvulling zijn in een modern interieur, zijn opgebouwd uit strakke lijnen en hoeken. Op deze manier wordt een woonstijl nagestreefd dat rustig is en niet al te opvallend..

Welke materialen horen bij een moderne woonstijl?

Bij een moderne woonstijl horen glad afgewerkte houtsoorten, maar ook luxe stoffen zoals bijvoorbeeld linnen of fluweel. In een modern interieur vindt u vaak strakke en vierkante lijnen terug. Dit kunt u prima combineren met strakke ovale of ronde vormen. Voor de vloer wordt vaak gekozen voor een betonlook, grote tegel of een houten vloer. Ruimtelijk en eenvoud zijn kenmerkend voor de moderne woonstijl.

Welke kleuren passen bij een moderne woonstijl?

Kleuren die je vaak terugziet in een moderne woonstijl zijn wit, grijs, zwart en bruin. Door een combinatie van wit en grijstinten op de muur houdt u uw interieur licht. Met accessoires in donkere tinten kunt u dan uw interieur verder opleuken voor een strak contrast. Wilt u een meer warm interieur, dan kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld één wand in een donkere tint te schilderen of behangen.

Welke merken sluiten aan op een moderne woonstijl?

Bent u enthousiast geworden over de moderne woonstijl? Met de meubels van Mobiel Interieur geeft u uw woonkamer, werkkamer, eetkamer of andere ruimte in huis eenvoudig een moderne touch! Wij hebben diverse merken die passen bij deze woonstijl: bert plantagie, Cloak, Bree’s New World, Metaform, Interstar, Design on Stock, EYYE en Mobitec.

Het is ook mogelijk om merken onderling met elkaar te combineren. Bent u daar zelf niet zo goed in? Of bent u benieuwd wat een professional zou adviseren? Vraag dan vandaag nog een interieuradvies aan bij Mobiel Interieur. Of kom langs in onze showroom in Andijk. Onze adviseurs staan voor u klaar.